Dakkapel 10 meter

Bent u opzoek naar een dakkapel 10 meter breed. Maar kan dit zomaar?

Laat dat maar aan ons over! Wij zijn de dakkapel specialist van Nederland. Wij hebben al veel dakkapellen van 10 meter breed  en breder mogen plaatsen.

Zo houden wij rekening met een extra versteviging in het dak beschot bij een grote dakkapel.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een dakkapel 10 meter? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Dakkapel 10 meter breed

Wanneer u een dakkapel van 10 meter breed wilt plaatsen hebt u binnen 1 dag veel meer ruimte. Ja u leest het goed binnen 1 dag! Dit geldt niet alleen voor onze kleine exemplaren maar dus ook voor onze grote exemplaren.

Wij zullen in eerste instantie komen inmeten bij u thuis. Aan de hand hier van bekijken we wat er precies allemaal moet gebeuren om de 10 meter dakkapel mogelijk te maken.

Zo inspecteren we het huidige dak en de constructie van de vloer. Dit is noodzakelijk. Want een dakkapel van 10 meter neemt veel gewicht met zich mee. Hier moet de situatie wel geschikt voor zijn om de dakkapel te plaatsen.

Wanneer het duidelijk is dat wij een 10 meter dakkapel kunnen plaatsen in uw woning gaan wij aan de slag in onze eigen werkplaats. Zo bereiden wij uw dakkapel compleet voor in onze werkplaats. Wanneer de dakkapel klaar is, kan deze op transport.

Op de dag van plaatsing maken wij een opening van 10 meter breed in uw dak. Wij demonteren de dakpannen en daarna plakken wij uw dak af met dampfolie. Hierdoor zal de dakkapel in één keer  perfect aansluiten op het dak en is deze compleet wind en waterdicht.

Op deze manier hebt u binnen 1 dag 10 meter meer aan leefruimte!

dakkapel 10 meter

Dakkapel 10 meter breed kosten

De kosten van een 10 meter brede dakkapel zijn erg afhankelijk van de opties die u kiest. Zo bieden wij verschillende afwerkingen: dakkapel keralit of een dakkapel trespa. Ook kunnen de kosten verschillen voor de opties zoals: rolluiken, insect horren en ventilatie roosters.

Wanneer wij een offerte voor een 10 meter brede dakkapel maken houden wij altijd rekening met extra versteviging. Extra versteviging is altijd nodig bij een grote dakkapel Hierdoor komt u nooit voor verassende kosten te staan en weet u aan de hand van 1 offerte wat een 10 meter dakkapel kost.

Een dakkapel van 10 meter is natuurlijk een behoorlijke investering. Een exact geld bedrag is hier niet aan te hangen. Dit hangt er af van: de opties, rolluiken, huidige situatie en afwerking.

Omdat het om een flinke breedte gaat kunnen we hier geen bedragen aan vast hangen.

Doordat een dakkapel van 10 meter een flinke investering is, investeert u zelf ook in de meerwaarde van uw woning. De dakkapel verhoogt namelijk per direct de woz-waarde van uw woning.

Let hierbij wel op. U zult daardoor wel meer belasting gaan betalen. Maar wanneer u uw woning wilt verkopen zal uw woning hierdoor veel meer waard worden.

 

Bent u benieuwd naar de exacte kosten voor een 10 meter dakkapel? Vraag vrijblijvend advies aan ons.

Dakkapel 10 meter voordelen

Wanneer u kiest voor een dakkapel van 10 meter breed brengt dit veel voordelen met zich mee.

U kunt namelijk genieten van mega veel licht inval wat u voorheen niet had. Ook hebt u als voordeel dat u wel 2 tot 3 nieuwe slaap kamers kunt creëren.

Bij een brede dakkapel kunt u er voor kiezen om meerdere rolluiken te installeren. Wij verwerken onze rolluiken compleet in de boei. Het voordeel hiervan is dat deze niet in het zicht worden geplaatst.

Bij een breedte van 10 meter kunt u er ook voor kiezen om te werken met tussen schotten / panelen. Hierdoor krijgt u uw dakkapel als één mooi geheel en kunt u de slaap kamer of badkamer perfect opdelen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende dakkapel offerte aan.