Dakkapel Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u graag een dakkapel in Amsterdam laten plaatsen?

Wij helpen u graag verder! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen en produceren van dakkapellen. Vraag hier onder geheel vrijlbijvend uw offerte aan.

Dakkapel in Amsterdam van dakkapelselect

Amsterdam en dakkappelen gaan erg goed samen. Wanneer ruimtetekort het probleem is, dan is een dakkapel immers een prima oplossing! Met een dakkapel creëert uw ruimte op plekken waar u nu nog geen gebruik van kunt maken. Een dakkapel zorgt voor uitzicht naar buiten en laat tegelijkertijd het daglicht naar binnen schijnen.  Met een dakkapel kunt u van de zon genieten zonder uw huis te verlaten en benut u uw woonruimte optimaal! Wilt u ook een dakkapel in Amsterdam laten plaatsen? Dakkapelselect.nl zal u niet teleurstellen!

Vergunning dakkapel Amsterdam

Voordat we in Amsterdam een dakkapel kunnen plaatsen is het natuurlijk van belang dat we aan alle regels en wetten voldoen. Wie op ‘dakkapel Amsterdam vergunning’ gaat zoeken raakt al snel verstrikt in een web van voorwaarden en uitzonderingen. De wetgeving rondom de dakkapel in Amsterdam is taaie stof en ontzettend gedetailleerd. Geen nood, bij Dakkapelselect helpen wij u er graag mee! Wij hebben al eerder met dat bijltje gehakt en weten precies wat er komt kijken bij het plaatsen van een dakkapel in Amsterdam. Meer weten? Vraag gerust vrijblijvend advies!

 

Dakkapel plaatsen Amsterdam

Met een dakkapel haalt u het licht naar binnen en maakt u van uw zolder een extra kamer. Wilt u een extra slaapkamer? Een kantoor of een fijne hobbykamer? Met een dakkapel regelt u het allemaal! Woont u in Amsterdam en denkt u aan het plaatsen van een dakkapel? Kies voor Dakkapelselect en  kies voor een hoogwaardige dakkapel op maat gemaakt, geheel naar uw wensen. Door ambachtelijk vakmanschap te combineren met moderne materialen kunnen wij voldoen aan de strenge normen van vandaag de dag. Een dakkapel van Dakkappelselect is een investering in uw woning die zich over vele jaren terugverdiend. Met de huidige woningprijzen in Amsterdam is een dakkapel vaak een prima investering!

Dakkapelselect heeft al ruim tien jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen. Of u nu een kleine uitbouw overweegt of een kamerbrede aanbouw, wij kunnen meepraten wanneer het over dakkappelen gaat! Ook in Amsterdam plaatsen wij uw dakkapel graag en snel. Door uw project voor te bereiden in onze werkplaats beperken wij uw overlast zoveel mogelijk. Onder ideale omstandigheden en met het juiste gereedschap vervaardigen wij uw dakkapel in delen. Met zorg vervoeren wij elk deel naar uw locatie waar het plaatsen direct kan beginnen. Door onze goede voorbereiding krijgt uw dakkapel snel vorm en is vrijwel altijd dezelfde dag al klaar. Maak van uw woning dus geen bouwplaats en kies voor een dakkapel van Dakkapelselect.

 

Kunststof dakkapel

Naast de traditionele zinken dakkapel plaatsen wij tegenwoordig steeds vaker kunststof varianten. Moderne kunststof gevelbekleding zoals Keralit en Trespa, leent zich nu eenmaal perfect voor het afwerken van een moderne dakkapel. Wij werken graag met deze duurzame kunststoffen omdat ze oersterk zijn, kleurvast blijven en bovendien goed bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Eenmaal geplaatst vraagt een kunststof dakkapel nauwelijks nog aandacht en is geheel onderhoudsvrij. De strakke uitstraling van kunststof past vooral erg goed bij moderne huizen. Maar door de vele mogelijkheden qua kleur en afwerking is er een kunststof dakkapel voor vrijwel iedere smaak en woonstijl. Meer weten? Wij laten u graag enkele voorbeelden zien!

 

Dakkapel isolatie

Wist u dat de isolatie van onze dakkappellen al een RC waarde van 7 behaald? Door deze uitstekende isolatie verliest uw dakkapel nauwelijks warmte en blijft uw energierekening betaalbaar. Met moderne materialen zorgen wij dat de isolatiewaardes van uw dakkapel naadloos aansluiten op die van uw woning. Met deze uitstekende isolatie worden temperatuurverschillen tussen uw woonruimte en uw dakkapel voorkomen. Hierdoor heeft u geen last van een ‘koude brug’ tussen uw kamer en de dakkapel. Zonder temperatuurverschillen zijn er geen koude luchtstormen en is er dus ook geen hinderlijke tocht. Bij Dakkapelselect zijn wij trots op de isolatiewaardes die wij kunnen realiseren. Met de materialen van nu maken wij een dakkapel die klaar is voor de toekomst en voldoet aan de modernste eisen. Vergroot uw woonruimte duurzaam en energiebewust en kies voor een dakkapel van Dakkapelselect

 

 

dakkapel Amsterdam

De dakkappellenspecialist van Amsterdam

U wilt een dakkapel plaatsen in Amsterdam? Kies een dakkapel van Dakkapelselect en kies voor moderne innovaties van ambachtelijke kwaliteit! Wij ontzorgen graag uw gehele project van A tot Z en kunnen bovendien verrassend snel leveren. Creëer ook extra ruimte in uw huis en laat het zonlicht bij u naar binnen. Met een dakkapel van Dakkapelselect investeert u in uw huis maar ook zeker in uw woongeluk! Heeft u vragen over de wetgeving rondom een dakkapel in Amsterdam? Wij staan u graag ter woord! Bent u al overtuigt en wilt u weten wanneer wij uw dakkapel kunnen plaatsen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij reageren altijd binnen 24 uur! Wist u trouwens al dat onze inmeetservice helemaal gratis is? Graag tot snel!