Dakkapel configurator

Stel uw dakkapel compleet naar wens samen met een van onze dakkapel specialisten. Wij van dakkapelselect bieden een ruim assortiment dakkapellen en bieden hierbij een gratis 3D schets. Hierdoor weet u altijd precies hoe uw dakkapel er uit komt te zien.

 

Benieuwd geworden? Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!

Dakkapel assortiment

Bij dakkapelselect hebben we een ruim assortiment aan verschillende soorten dakkapellen. We hebben klassieke dakkapellen, moderne dakkapellen, grote dakkapellen en zinken dakkapellen om uit te kiezen. U bent verzekerd van de beste kwaliteit en hebt altijd een grote keuze uit verschillende materialen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om zelf de maatvoering aan te passen naar uw wensen. Bij ons kunt u binnen één werkdag genieten van meer ruimte, dit komt omdat wij werken met prefab dakkapellen.

 

Maak gebruik van onze gratis 3D schetsen

Bij dakkapelselect bieden wij de mogelijkheid om een 3D schets te maken. Hiermee kunt u eenvoudig stap voor stap zien hoe uw dakkapel eruit zal komen te zien voordat hij geïnstalleerd wordt. Wij helpen u hierbij graag met het maken van de juiste keuzes, bij een 3D schets ziet u deze keuzes snel weer zo weet u precies wat het resultaat is voordat alles in productie gaat.

Voordelen van onze 3D-configurator

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van een 3D configurator. Hierbij kunt u denken aan het feit dat u precies weet hoe de dakkapel eruit komt te zien en dat u onze specialist altijd om advies kunt vragen. U kunt ook eenvoudig wijzigingen doorvoeren wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw dakkapel naar wens wordt gebouwd. Ook kunt u makkelijk wijzigingen aanbrengen en ziet u deze direct weer.

Dakkapel configurator

Ga voor een kwaliteit dakkapel

Het is belangrijk om een kwaliteit dakkapel te nemen omdat deze langer mee gaat, beter bestand is tegen weersinvloeden en minder onderhoud nodig heeft.

isolatie waarde: Wij bieden hoogwaardig geïsoleerde dakkapellen. Wij maken gebruik van een variabelle isolatie waarde. Wij kunnen hiermee isolatie waardes leveren van 3,5 tot 7 RC. U doet hier veel voordeel mee, namelijk dat uw dakkapel altijd perfect aansluit op uw woning.

Materiaal keuze: U kunt uw materiaalkeuze maken tussen hout, kunststof of zink. Wanneer u kiest voor kunststof heeft u de optie om te kiezen tussen een keralit dakkapel of een trespa dakkapel. Door dit ruime aanbod en kleurencombinatie kunt u altijd een dakkapel kiezen die perfect aansluit op uw woning.

Persoonlijke aanbieding? Wilt u een persoonlijke aanbieding ontvangen? Vraag geheel een vrijblijvende offerte bij ons op!