Dakkapel Helmond

Een zolder is vaak een onbenutte ruimte in huis. Zonde, want u kunt dit eenvoudig oplossen door een dakkapel. Met een dakkapel creeert u niet alleen meer ruimte, maar ook meer licht en frisse lucht op deze verdieping.

Dakkapelselect is dé dakkapel specialist op het gebied van dakkapellen in de regio Helmond. Wij helpen u graag bij het plaatsen van een dakkapel waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Onze professionals hebben al jarenlang ervaring en daarom weten wij zeker dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Bij ons staat de klant centraal en samen zoeken we altijd naar een dakkapel die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Vul uw gegevens in en wij helpen u graag verder!

Voordelen van een dakkapel van dakkapelselect

Als u op zoek bent naar meer ruimte en lichtinval op zolder, dan is een dakkapel van Dakkapelselect een uitstekende oplossing. Daarnaast kent het plaatsen van een dakkapel nog veel andere voordelen. Wij hebben de grootste voordelen kort voor u op een rijtje gezet.

 

Meer lichtinval voor een gezondere leefomgeving

Een gezonde leefomgeving begint bij een goede hoeveelheid licht. Door het plaatsen van een dakkapel in u zolderruimte, wordt er meer natuurlijk licht naar binnen gelaten wat de ruimte niet alleen aangenamer maakt om in te verblijven, maar ook bijdraagt aan uw gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat daglicht een positief effect heeft op uw gemoedstoestand en productiviteit.

Investeer in uw woning en gezondheid door het plaatsen van een dakkapel. Meer lichtinval zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving.

 

 

Minimale overlast tijdens de verbouwing

Bij het verbouwen van uw woning wilt u natuurlijk zo min mogelijk overlast ervaren. Bij Dakkapelselect begrijpen we dat maar al te goed. Daarom zijn wij in staat om uw dakkapel binnen één werkdag te plaatsen. Op deze manier kunt u snel genieten van meer ruimte en hoeft u uw geen zorgen te maken over lange verbouwingen die weken duren.

Bovendien zorgen wij ervoor dat ook uw buren zo min mogelijk overlast zullen ervaren tijdens de verbouwing. Door onze efficiënte werkwijze en het gebruik van de juiste materialen kunnen wij snel en zonder veel lawaai de dakkapel plaatsen. Op deze manier kunt u genieten van een prachtige nieuwe dakkapel, terwijl uw buren gewoon hun dagelijkse bezigheden kunnen voortzetten.

15 jaar garantie voor extra gemoedsrust

Bij Dakkapelselect vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en blijven met hun nieuwe dakkapel. Daarom bieden wij een garantie van maar liefst 15 jaar op onze dakkapellen. Zo kunt u met een gerust hart genieten van de extra ruimte en lichtinval op zolder, wetende dat u altijd kunt terugvallen op onze garantie.

Mocht er onverhoopt iets misgaan met uw dakkapel, dan staan wij voor u klaar om het probleem op te lossen. Met onze garantie bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap, en kunt u nog jarenlang genieten van uw prachtige dakkapel.

 

Hoge isolatiewaarde voor meer comfort en lagere energierekeningen

Bij Dakkapelselect hechten we veel waarde aan het bieden van een comfortabele leefomgeving voor onze klanten. Daarom zijn al onze dakkapellen voorzien van hoge isolatiewaarden. Door deze isolatie geniet u van een aangename temperatuur in uw zolderkamer, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

 

Maar dat is nog niet alles. Naast het comfort dat onze isolatie biedt, zorgt het ook voor een besparing op uw energierekening. Dankzij de goede isolatie hoeft er namelijk minder gestookt te worden om de ruimte op temperatuur te houden. Dit betekent dat u niet alleen geniet van een comfortabele leefomgeving, maar ook nog eens geld bespaart op uw energierekening.

 

Meerwaarde van uw woning

Een dakkapel kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning. Naast de extra ruimte en functionaliteit die het biedt, kan het ook de waarde van de woning verhogen. Potentiële kopers zijn vaak op zoek naar een woning met voldoende leefruimte en een dakkapel kan hierbij het verschil maken.

 

Het plaatsen van een dakkapel is dan ook niet alleen een praktische oplossing om meer ruimte en lichtinval te creëren op zolder, maar ook een slimme investering voor uw woning. U profiteert niet alleen zelf van de extra leefruimte en comfort, maar ook bij een eventuele verkoop van uw woning kan de aanwezigheid van een dakkapel een positieve invloed hebben op de waarde en verkoopbaarheid van de woning.

 

Kosten van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een populaire manier om extra ruimte en licht te creëren in een huis. Voordat u deze verbouwing ondergaat, is het belangrijk om te weten welke factoren van invloed zijn op de kosten van een dakkapel.

 

De prijzen van dakkapellen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom van tevoren lastig te zeggen wat een dakkapel gaat kosten. Daarom raden wij aan om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Ons team van professionals helpt u graag verder bij het kiezen van de beste optie die past bij uw budget en wensen.

Veelgestelde vragen

Is een dakkapel vergunningsvrij?

In sommige gevallen is een dakkapel vergunningsvrij te plaatsen. Dit hangt af van de afmetingen en het type dakkapel.

 

 

Kan ik zelf een dakkapel plaatsen?

Het plaatsen van een dakkapel is specialistisch werk. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een professional, zoals Dakkapelselect.

 

 

Hoe lang duurt het plaatsen van een dakkapel?

De plaatsing van een dakkapel duurt gemiddeld 1 tot 2 dagen, maar bij Dakkapelselect hebben wij de klus al binnen één werkdag klaar.

 

Moet ik rekening houden met onderhoud?

In de meeste gevallen plaatsen wij dakkapellen van kunststof. Het grote voordeel aan kunststof dakkapellen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Extra kosten voor onderhoud zijn dus niet nodig!

 

Een dakkapel van Dakkapelselect is een goede investering voor meer licht en ruimte op zolder. Door de verschillende mogelijkheden is er altijd een dakkapel die bij uw wensen en budget past. Laat ons helpen en geniet zo snel mogelijk van een mooie dakkapel!

Dakkapel Helmond