Kosten dakkapel 3 meter

Voor een vrijblijvende offerte voor uw 3 meter dakkapel? Wilt u meer weten over de kosten, materialen en stappen die nodig zijn om deze dakkapel te plaatsen?

Zoek dan niet verder! Wij bieden u alleen de beste kwaliteit materialen en het meest betrouwbare personeel om uw 3 meter dakkapel te plaatsen. Of u nu een kosteneffectieve of luxe dakkapel wilt hebben.

Wat kost een dakkapel van 3 meter

Kosten voor een dakkapel van 3 meter breed variëren aanzienlijk, afhankelijk van het type materiaal dat wordt gebruikt, de plek waar het wordt geïnstalleerd, of er extra werkzaamheden nodig zijn.

Over het algemeen is een 3 meter dakkapel met eenvoudige constructie te monteren. Wanneer de dakkapel veel breder wordt komt er vaak meer bij kijken zoals een dak versteviging, deze voorzieningen brengen vaak extra kosten met zich mee.

Voor een gemiddelde 3 meter dakkapel kunnen de totale kosten variëren tussen €6.250 – €10.000, inclusief  BTW en montagekosten. De exacte prijs is te baseren op het type dakbedekking, het type materiaal dat wordt gebruikt aan de buiten kant van uw dakkapel.  U kunt ook extra opties zoals, rolluiken, screens, insecthorren en de verschillende isolatie waarde die de totaal prijs verhogen.

 

Het is altijd verstandig om verschillende prijs en kwaliteit te vergelijken voor het beste aanbod. Bespreek uw wensen en behoeften met ons en maak kennis met een hoge kwaliteit dakkapellen.

Dakkapel kosten 3 meter

Kosten dakkapel 3 meter inclusief montage

Bij ons bent u verzekerd van een professionele installatie die levenslange duurzaamheid garandeert. Alle dakkapellen worden geïnstalleerd volgens de richtlijnen van het bouwbesluit, waardoor alle veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen

Kosten voor de montage van uw 3 meter dakkapel zijn afhankelijk van  de locatie waar het wordt geïnstalleerd en de extra werkzaamheden. U kunt verwachten dat de montagekosten ongeveer €1200 – €2500 zijn, inclusief BTW. Indien u een dakkapel offerte bij ons aanvraagt maken wij u altijd een totaal prijs. Zo hebt u de kosten van een dakkapel 3 meter inclusief montage duidelijk in 1 overzicht.

Laat ons u helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw 3 meter dakkapel. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden, of vul het formulier in voor een kosteloze offerte. Wij helpen u graag!

 

Hopelijk hebben we u hiermee een duidelijk beeld gegeven van de kosten voor een dakkapel 3 meter inclusief montage. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Waarom een dakkapel van dakkapelselect

We begrijpen dat u een dakkapel compleet naar wens wilt hebben. Daarom leveren wij maatwerk kwaliteit, op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarnaast gebruiken we alleen duurzaam materiaal met een lange levensduur. Ook bieden wij u lange garanties, waardoor u verzekerd bent van professionele service en kwaliteit.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een dakkapel die past bij uw woning en uw budget, dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan altijd klaar om alle mogelijkheden en de dakkapel kosten te bespreken

 

Wij hopen u zo genoeg informatie te hebben gegeven over de kosten dakkapel 3 meter inclusief montage. U kunt hier onder uw gegevens invullen, indien u uw gegevens achterlaat kunnen wij u een passend aanbod maken.