Kosten dakkapel 4 meter

De kosten van een dakkapel van 4 meter kunnen van elkaar verschillen, dit heeft te maken met de materiaal keuze en andere factoren. De gemiddelde kosten van een dakkapel 4 meter zijn vanaf €7300,-

Wilt u graag een specifieke prijs opgave ontvangen? Vul hier onder uw contact gegevens in. Wij zullen u  binnen 24 uur te woord staan.

Dakkapel 4 meter kosten

De dakkapel kosten van een 4 meter dakkapel kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. De constructie van de dakkapel, de afwerking de hoogte en de schuinte van de dakkapel beïnvloeden het totaal bedrag aanzienlijk.

Voorbeeld: Wanneer uw dak onder de 35 graden is wordt de dakkapel erg diep. Hierdoor kan de prijs van de dakkapel flink wat hoger worden. Om een specifieke prijs te weten voor uw 4 meter dakkapel is het dan ook belangrijk om het aantal graden van uw dak te weten.

Daarnaast is ook de locatie en andere omstandigheden van de situatie waar de dakkapel geplaatst wordt van belang bij het vast stellen van een definitieve prijs.

Het materiaal waarmee de dakkapel is uitgevoerd is ook belangrijk voor een definitieve prijs. Hierbij is een trespa dakkapel afwerking goedkoper dan een keralit dakkapel afwerking. Ook de eventuele extra opties die bij de dakkapel gekozen worden zoals insect horren, ventilatie roosters, draai kiepramen kunnen de prijs anders maken.

Dakkapel kosten 4 meter

Vrijblijvend kosten voorstel ontvangen?

Als u meer wilt weten over de exacte kosten van een 4 meter dakkapel adviseren wij om een offerte aan te vragen.

Wij kunnen u professioneel advies geven welke dakkapel het beste bij uw woning past. Denk hierbij niet alleen aan de afwerking en dergelijke, maar denk ook aan de juiste isolatie waarde.

Tip: Wanneer de isolatie waarde van uw dakkapel veel hoger ligt dan uw eigen woning ontstaat hier een koude brug. Hier in kunnen wij flexibel mee denken. Zo kunnen wij een hoog geïsoleerde dakkapel leveren maar ook een dakkapel met een lagere isolatie waarde van circa 3 tot 4 RC.

Doordat wij een variabel isolatie waarde kunnen aanbrengen op onze dakkapel, sluit deze dakkapel altijd perfect aan op uw woning.

Kosten dakkapel 4 meter inclusief montage

Niet alleen de kosten bij aanschaf van een 4 meter dakkapel kan verschillen maar ook de montage van de 4 meter dakkapel kan verschillen. Wij bieden namelijk meerdere mogelijkheden tijdens de installatie. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor enkel de installatie van uw 4 meter dakkapel, maar u kunt ook kiezen om uw dakkapel te laten aftimmeren en of een gehele zolder verbouwing.

Kortom als u meer informatie over de kosten van de montage voor uw 4 meter dakkapel wilt krijgen, raden wij aan om een offerte aan te vragen. Aan de hand hiervan nemen wij de gehele situatie met u door en kunnen wij u een zo duidelijk mogelijk kosten plaatje voor leggen.

Wilt u een vrijblijvende kosten indicatie ontvangen? Vul hier onder uw gegevens in.