Kosten dakkapel 6 meter

Een dakkapel van 6 meter kan verschillen. De gemiddelde kosten van een 6 meter dakkapel liggen rond de €9500,- Echter is de prijs volledig afhankelijk van het type, de materialen, en extra opties zoals een driedubbel glas of speciale luiken.

Wilt u graag de exacte kosten weten van uw dakkapel 6 meter? Dan kunt u hier onder uw contact gegevens invullen. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. Aan de hand hiervan bespreken wij de dakkapel gegevens en kunnen wij u een vrijblijvende prijs opgave voorstellen.

Wat kost een dakkapel van 6 meter

Er kunnen verschillende kostenposten bij de aanschaf van een dakkapel komen, zoals de kosten voor de schuinte van uw dak of de vergunningsaanvragen.

Als u een dakkapel van 6 meter wilt aanschaffen, dan kunnen wij vrijblijvend alle dakkapel kosten voor u opstellen. Hierbij bekijken we eerst de locatie, het type dakkapel, de materialen en eventuele extra opties. Ook zullen we kijken of er vergunningen aangevraagd moeten worden om de dakkapel 6 meter te plaatsen.

Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende dakkapel offerte aan.

Kosten dakkapel 6 meter

Kosten dakkapel 6 meter inclusief montage

Naast de kosten voor het materiaal van een dakkapel, zullen er ook kosten gemaakt moeten worden voor de montage. Wij adviseren u om altijd de productie en montage uit te laten voeren door een ervaren dakkapel specialist. Dit voorkomt eventuele problemen en kan achteraf flink in de kosten schelen.

Wij bieden u daarom een all-inclusive service aan, waarbij wij zowel het materiaal als de montage van de dakkapel 6 meter regelen. U krijgt hierdoor een vaste prijs, inclusief alle benodigde materialen en garantie op materiaal én montage.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze experts. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen over de kosten van een dakkapel 6 meter

Moderne dakkapel van dakkapelselect

Wij van dakkapel select houden van innovatie. Zo kunnen wij alles maken en u compleet ontzorgen. Wij hebben door de jaren heen flink wat ervaring mogen opdoen, hierdoor kunnen wij uw dakkapel modern opleveren en is geen enkele grote dakkapel te gek.

Ook als u op zoek bent naar een dakkapel van 6 meter kunnen wij u hierbij helpen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke materialen en technieken hiervoor nodig zijn. Wij  lever uw dakkapel van 6 meter compleet op maat gemaakt, in overleg met u.

Tot slot bieden wij ook een all-inclusive service aan. Hierbij wordt het materiaal en de montage voor u geregeld door onze ervaren specialisten. U krijgt hierdoor een vaste prijs voor de dakkapel van 6 meter, inclusief materiaal en montage. Neem daarom gerust contact met ons op om uw dakkapel van 6 meter te laten plaatsen. Wij helpen u graag verder!