Dakkapel kosten inclusief afwerking

Wilt u een dakkapel laten plaatsen inclusief de binnen afwerking? De prijs van de afwerking is afhankelijk van het formaat dakkapel.

Wij willen u graag voorzien van een vrijblijvende prijs opgave. Vul uw gegevens hier onder in en wij zullen u voorzien van een complete offerte.

Afwerkingsmogelijkheden dakkapel

 U kunt de dakkapel op 2 manieren afwerken

 

  • De gips platen direct op de balken laag
  • Eerst panlatten aanbrengen op de balklaag en daarna de gips plaat.

In de meeste gevallen monteert u de gipsplaten direct op de balken. Indien u spotjes in het plafond wil of een schakelaar wilt verwerken in de zijkant van uw dakkapel kunt u gebruik maken van panlatten. Hierdoor creëert u extra ruimte voor de elektra.

 

Nadat de gipsplaten gemonteerd zijn, kan er gestukadoord worden. Gestukadoord is een afwerkingstechniek waarbij een pleisterlaag over de muren en plafonds wordt aangebracht. Dit is meestal kalkpleister of gipspleister. De afwerking moet worden afgewerkt met een grondlaag en bepaalde verf om het geheel netjes te maken.

 

De dakkapel kosten voor de binnen afwerking zijn afhankelijk van het formaat van de dakkapel.  Als u meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kosten dakkapel inclusief afwerking

Hoge isolatie waarde van dakkapelselect

De dakkapellen van dakkapelselect zijn van hoge kwaliteit, ook kunnen wij uw dakkapel voorzien van een isolatie waarde van 3 RC tot aan 7,1 RC!

Indien u kiest voor een dakkapel met een hoge isolatiewaarde, dan zal het uiteindelijk goedkoper zijn in de energiekosten. U profiteert bovendien van een goede warmte-isolatie. Wij adviseren wel altijd om dezelfde isolatie waarde te hanteren als uw woning. Hierdoor creëert u geen koudebrug en sluit de dakkapel perfect bij uw woning aan.

 

Om de beste isolatiewaarde te krijgen, bieden wij u een brede keuze aan technisch geavanceerde materialen. Neemt u contact met ons op als u meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte. Wij staan u graag bij in het maken van de juiste keuze!

 

Dakkapelselect heeft al vele jaren ervaring met de installatie van dakkapellen, daarom weten wij precies wat we moeten doen om uw dakkapel inclusief de binnen afwerking te plaatsen! Neem contact met ons op en vraag naar een vrijblijvende offerte. Wij zijn verheugd u te helpen met al uw vragen