Dakkapel landelijk

Een landelijke uitstraling wordt steeds populairder. Daarom bieden wij van dakkapeselect een breed assortiment dakkapellen. Wij kunnen uw dakkapel in een landelijke stijl leveren door middel van een houten afwerking en tal van verschillende kleur stellingen.

 

Wilt u graag meer informatie over de verschillende afwerkingen? Vul hier onder uw gegevens in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder door middel van een vrijblijvende offerte!

Dakkapel landelijke stijl

Een dakkapel in een landelijke stijl is een goede keuze als u op zoek bent naar een klassieke oplossing voor uw dak. Door de warme en rustige houtlook krijgt u een traditioneel gevoel. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleur stellingen te gebruiken om uw dakkapel nog meer sfeer te geven.

Uiteraard zijn er ook veel verschillende soorten ramen en opties die u kunt kiezen voor uw landelijke dakkapel. Wilt u bijvoorbeeld een landelijkere look in uw ramen? Kies dan voor roeden in het raam. Verder kunt u ervoor kiezen om de houten afwerking te combineren met andere materialen, zoals staal of glas, wat het landelijke gevoel nog meer benadrukt.

Zo krijgt u een prachtig eindresultaat dat perfect aansluit bij de rest van uw woning. U kunt zelfs samen met onze vakkundige adviseurs de stijl van uw landelijke dakkapel helemaal naar wens aanpassen.

Twijfelt u tussen een dakkapel modern of een landelijke dakkapel? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder en adviseren u over de beste oplossing voor uw dak. Wij kunnen een vrijblijvende offerte opstellen als u meer informatie wilt hebben over de verschillende afwerkingen en opties.

Dakkapel landelijk

Waarom een landelijke dakkapel?

Een landelijke dakkapel is een klassieke oplossing waarmee uw woning een warme en authentieke uitstraling krijgt. Door de verschillende opties die er beschikbaar zijn, is de dakkapel ook nog eens heel veelzijdig. U kunt hem aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur en smaak, waardoor de landelijke dakkapel perfect past bij de rest van uw woning.

Daarnaast brengt een landelijke dakkapel u veel voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld extra lichtinval en meer leefruimte creëren in uw woning. Ook is het heel goed te combineren met isolatie, waardoor uw woning energiezuiniger wordt. Wij werken met een 2 componenten isolatie. Deze isolatie is zo goed dat wij uw landelijke dakkapel kunnen isoleren tot en met een isolatie waarde van 7,1.

Bent u overtuigd en wilt u meer informatie over de verschillende opties die er zijn voor een landelijke dakkapel? Vul dan hieronder uw gegevens in of neem direct contact met ons op!

Hoeveel kost een landelijke dakkapel

De dakkapel prijs is afhankelijk van de breedte en opties die u kiest bij een landelijke dakkapel.

Veel mensen verwachten dat een dakkapel in landelijke stijl meer kost. Echter is it niet zo!

De landelijke stijl wordt gecreert door de keralit dakkapel afwerking. Het keralit is in vrijwel iedere kleur te krijgen en kan geleverd worden in 3 verschillende soorten afwerkingen:

  1. Rabat planken
  2. Sponning planken
  3. Potdeksel planken

Indien u gaat voor een 3 meter karalit dakkapel begint de prijs vanaf €6700,- Dit is inclusief het plaatsen van de dakkapel. Let op, dit is de basis prijs van de dakkapel. Indien u extra opties wilt bij uw dakkapel komt hier een meerprijs bij.

Wilt u een vrijblijvende dakkapel offerte ontvangen? Vul dan hieronder uw gegevens in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Landelijke dakkapel kopen bij dakkapelselect.nl

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten dakkapellen in een landelijke stijl. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies, goede service en eerlijkheid.

Kwaliteit staat bij ons voorop, wij hebben door de jaren heen flink wat ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij wat de beste materialen zijn voor uw dakkapel. Zo kunnen wij u garanderen dat uw dakkapel van goede kwaliteit is en daardoor lang mee gaat.

Daarnaast verzorgen wij ook de plaatsing van uw dakkapel. Onze vakkundige monteurs plaatsen uw dakkapel snel en netjes voor u. Zo hoeft u zelf nergens meer over na te denken, wij regelen het voor u.

Kortom, als u een landelijke dakkapel zoekt bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u meer informatie over de verschillende opties die er zijn voor een landelijke dakkapel of een vrijblijvende offerte? Vul dan hieronder uw gegevens in of neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder!