Dakkapel met zonnepanelen

U wilt graag een dakkapel met zonnepanelen. Dat is zeker aan te raden in deze tijden met de hoge energie kosten. U kunt zonnepanelen niet zomaar op uw dakkapel plaatsen.

Wanneer u er voor kiest om zonnepanelen op uw dakkapel te plaatsen dient uw dakkapel verstevigd te worden.

Wij kunnen uw dakkapel verstevigd en compleet opleveren speciaal voor zonnepanelen. 

Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dakkapel met zonnepanelen voorwaarden

Let op: U kunt niet zomaar zonnepanelen plaatsen op uw dakkapel! Hier dient de dakkapel verstevigd voor te worden.

De vraag komt steeds vaker voor. En vooral de laatste tijd vanwege alle toeslagen rond om de energie prijzen. Wij van dakkapelselect.nl houden ons graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en installeren van dakkapellen.

Daarom kunnen wij alle voorbereidingen treffen zodat het mogelijk is om zonnepanelen op uw dakkapel te plaatsen.

Wij plaatsen zelf geen zonnepanelen. Dat wij zelf geen zonnepanelen plaatsen betekend natuurlijk niet dat we u niet kunnen helpen!

Wij zijn gespecialiseerd in dakkapellen en niet in zonnepanelen. Daarom hebben wij hier een betrouwbare partner voor uitgezocht die deze werkzaamheden kan voorzien. Hierdoor zijn wij er zeker van dat wij de dakkapel stevig genoeg maken voor de zonnepanelen. En onze partner de zonnepanelen vakkundig plaatst en aansluit.

Door deze werkwijze te hanteren kunnen wij ons streven behalen door u compleet te ontzorgen en hoge kwaliteit te leveren.

Kwaliteit speelt in dit verhaal een erg grote rol. Dit voor zowel de dakkapel als de zonnepanelen. Want wanneer u een dakkapel met zonnepanelen aanschaft doet u dit voor een lange termijn.

Daarom speelt kwaliteit een grote rol! Mede hierdoor bieden wij ook maar liefst 15 jaar garantie op de dakkapellen!

Daarom bieden wij 15 jaar garantie op uw nieuwe dakkapel.

dakkapel met zonnepanelen

Verstevigde balklaag voor uw dakkapel met zonnepanelen

 Wanneer u de keuze maakt om zonnepanelen op uw dakkapel te plaatsen passen wij ons bouw proces van de dakkapel aan.

Zo verstevigen wij de complete balklaag van het dak van de dakkapel. Hierdoor kan het dak extra gewicht aan speciaal voor de zonnepanelen. Wij maken speciale dakconstructies waardoor het mogelijk is om het hele dak vol te leggen met zonnepanelen!

 

Wanneer u dak niet extra is verstevigd plaats dan geen zonnepanelen op uw dak! Dit heeft te maken met een stukje kwaliteit van de dakkapel. Veel dakkapel bouwers kiezen er voor om een minimale balk laag te gebruiken. Daardoor blijven de kosten van de dakkapel laag. Maar is het gebruikers gemak op langer termijn niet goed en is het dak al helemaal niet geschikt voor zonnepanelen.

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van een dakkapel met zonnepanelen

Het is erg belangrijk dat u de dakkapel goed bereikbaar houdt. Dit is erg belangrijk vanwege het onderhouden van de dakkapel.

Ook is het van belang om de zonnepanelen een halve meter rond om uit de dakrand te plaatsen. Wanneer er een aanpassing of onderhoud is aan de zonnepanelen of aan uw dakkapel dan kan de monteur hier altijd weer makkelijk bij!

Voordelen dakkapel met zonnepanelen

✅ Maximaal rendement op uw dakkapel en zonnepanelen

✅ Zonnepanelen zijn nauwelijks tot niet zichtbaar

✅ Subsidie ontvangen

✅ Energie zuinig

✅ Meerwaarde aan uw woning