Dakkapel modern

Door de tijden heen zijn de huizen flink veranderd qua stijl. Mede hierdoor horen krijgen we steeds vaker de vraag naar een moderne dakkapel. Maar hoe ziet een moderne dakkapel er precies uit?

Een moderne dakkapel is vaak strak afgewerkt. Wanneer mensen kiezen voor een moderne dakkapel komt vaak het kadermodel naar voren.

Wanneer de keuze wordt gemaakt om voor een moderne dakkapel te gaan, kiezen ze vaak voor een dakkapel antraciet. Deze kleur wordt op bijna 75% van onze dakkapellen toegepast.

Hoe ziet een moderne dakkapel er uit?

Een modern dakkapel is voorzien van een strakke afwerking. De omlijsting van deze dakkapellen zijn breder en tegelijkertijd ook wat dieper. Hierdoor ontstaat een brede diepe omlijsting om de dakkapel heen.

Hierdoor wordt er een mooie diepte gecreëerd als zicht op uw dakkapel. Dit hele plaatje oogt erg modern wanneer u kiest om de gehele dakkapel te laten leveren in een antraciet kleur. Dit geldt zowel voor de buitenkant van de dakkapel als voor de kozijnen. U kunt er ook voor kiezen om een extra effect toe te voegen aan uw dakkapel. Dit kan wanneer u kiest voor een dakkapel antraciet met wit.

 

Hier onder ziet u een afbeelding van een moderne dakkapel.

Dakkapel modern

Wat is modern?

Modern wordt vaak gezien als een tijdloos design. Dit komt vaak door de simpele en sterke kleuren antraciet of wit.

Het voordeel hiervan is dat u nooit gek scherend zult uitspringen met uw dakkapel ten opzichte van de rest. Maar juist een rustige look creëert door de moderne afwerking.

Een modern dakkapel bied de volgende voordelen:

✅ Tijdloos

✅ Strak afgewerkt

✅ Makkelijk in keuze door weinig kleur variaties

✅ Trend van tegenwoordig

Dakkapel modern van dakkapelselect.nl

Wij gaan voor kwaliteit, dat vinden we het belangrijkste. Dit ziet u overal in ons bedrijf weer. Zowel voor de afwerking, als de isolatie waarde en tijdens het dakkapel plaatsen.

Dit ziet u ook weer in onze moderne dakkapellen. Wanneer u kiest voor een modern afgewerkte dakkapel bespreken we alle wensen met u. Denk hierbij aan de buiten afwerking. U kunt hierbij kiezen voor keralit of trepsa.

Voor de kleur van u w dakkapel kunnen wij u ook alles bieden. Zo bieden wij de mogelijkheid om de buitenkant van uw dakkapel in iedere kleur te krijgen, dit geldt zowel voor de kozijnen, als voor het draai kiepraam als vaste raam. En ook de binnenkant van uw kozijn kunt u op kleur krijgen.

Hierdoor kunt u uw dakkapel volledig naar smaak maken en kunt u uw dakkapel zo modern mogelijk maken hoe u dat zelf wenst!

Wilt u een dakkapel modern laten plaatsen door dakkapelselect.nl? Vul dan hier onder uw contact gegevens in en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Moderne dakkapel VS landelijke dakkapel

Moet ik kiezen voor een moderne dakkapel of een dakkapel in landelijke stijl?

Dit is erg smaak verschillend. Een landelijke dakkapel wordt vaak opgeleverd in de kleuren: wit, creméwit beige, honing geel, oudroze. Dit zijn erg landelijke kleuren. De landelijke stijl zien we steeds minder terug. Tegenwoordig gaat de keuze eerder naar de moderne dakkapellen.

Een moderne dakkapel wordt vaak opgeleverd in grijs, antraciet of compleet zwart. Wanneer u dan kiest voor een vlakke trespa plaat oogt dit erg modern! Ook kunt u kiezen voor keralit rabat. Dan hebt u een mix van modern en landelijk!

Vaak is de keuze tussen modern en landelijk afhankelijk wat de buren hebben gedaan. Het is namelijk niet mooi dat er in een keer een landelijke dakkapel tussen allemaal moderne dakkapellen staat.

Bent u benieuwd hoe uw moderne dakkapel er uit komt te zien? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij maken een gratis 3D-schets voor u. Het voordeel hiervan is dat u precies weet hoe uw dakkapel er uit komt te zien.