Dakkapel Nieuwegein

Woont u in Nieuwegein en zou u maar al te graag een dakkapel willen laten plaatsen? Dan bent u bij Dakkapelselect aan het juist adres voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant of achterkant!

Met ruim 10 jaar ervaring in het plaatsen en produceren van dakkappelen kunnen wij moeiteloos al uw vragen beantwoorden over de kosten (prijzen), het aanvragen van een vergunning en het gehele proces voor het plaatsen van een dakkapel in Nieuwegein.

dakkapel in nieuwegein

Voordelen van een dakkapel plaatsen in Nieuwegein

  • U creëert binnen no-time extra ruimte in huis
  • Huis oogt aantrekkelijker en stijgt in waarde
  • Meer daglicht en natuurlijke warmte in huis
  • Plaatsing kost weinig tijd en is snel gerealiseerd
  • U bespaart op uw maandelijkse energierekening
  • Resulteert in een verlaging van uw hypotheeklasten

 

Het laten plaatsen van een dakkapel in Nieuwegein

Een gezonde leefomgeving begint bij een goede hoeveelheid licht. Door het plaatsen van een dakkapel in u zolderruimte, wordt er meer natuurlijk licht naar binnen gelaten wat de ruimte niet alleen aangenamer maakt om in te verblijven, maar ook bijdraagt aan uw gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat daglicht een positief effect heeft op uw gemoedstoestand en productiviteit.

Investeer in uw woning en gezondheid door het plaatsen van een dakkapel. Meer lichtinval zorgt voor een gezonde en prettige leefomgeving.

 

Een vergunning voor een dakkapel in Nieuwegein

Wilt u een dakkapel in Nieuwegein laten plaatsen? Dan is het belangrijk om te weten dat het hebben van een vergunning in sommige gevallen wel en andere gevallen niet verplicht is. Geen paniek! Wij van Dakkapelselect kunnen dit voor u uitzoeken! Heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel in Nieuwegein of over de nodige vergunningen die hiervoor nodig zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan adviseren we u graag!

 

Keuze uit een zinken en kunststof dakkapel

Bent u op zoek naar een dakkapel die een modieuze touch geeft aan uw woning? Dat kan bij Dakkapelselect! Bij ons heeft u namelijk de keuze uit een zinken dakkapel, keralit dakkapel of een trespa dakkapel. Deze duurzame kunststof materialen zijn bestand tegen alle weersinvloeden en ideaal voor de afwerking van een moderne dakkapel. Kies uit verschillende kleuren en laat een dakkapel plaatsen die volledig aansluit bij uw wensen en woonstijl. Nieuwsgierig geworden? Vraag ons naar enkele voorbeelden!

 

Bespaar op uw energierekening met een dakkapel

Wist u dat door het plaatsen van een dakkapel de isolatiewaarde van uw huis toeneemt? Onze dakkappelen zijn namelijk gemaakt van moderne materialen en beschikken over een uitmuntend afwerkingsniveau. Dit resulteert in een verbeterde isolatie, waardoor een dakkapel nauwelijks warmte verliest en voorkomt vervelende tocht in huis. Hierdoor is de isolatie van onze dakkappelen dan ook optioneel te verkrijgen met een RC-waarde van 7. Laat een dakkapel plaatsen door Dakkapelselect en kies voor een energiezuinige en duurzame toekomst.

 

Kies voor een dakkapel van dakkapelselect

Of u nu liever een kleine uitbouw of een kamerbrede uitbouw wilt, wij van Dakkapelselect helpen u graag bij het volledige proces. Onze jarenlange ervaring en expertise in combinatie met een goede voorbereiding zorgen ervoor dat wij uw nieuwe dakkapel in slechts één werkdag kunnen plaatsen. Wij vergroten uw zolder, waarna u de volgende dag al van extra woonruimte geniet.

 

Loopt u over van enthousiasme en wilt u binnen 24 uur een nieuwe dakkapel laten plaatsen in Nieuwegein of omgeving? Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier en dan helpen wij u graag!

Dakkapel Nieuwegein