Dakkapel offerte

Vrijblijvende dakkapel offerte? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij bieden exclusive kwaliteit dakkapellen voor eerlijke prijzen. Ook garanderen wij hoge kwaliteit dakkapellen die wij snel kunnen plaatsen.

Maak gebruik van onderstaand formulier en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Dakkapel offerte aanvraag proces

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte bespreken

Situatie inmeten

Defintief inmeten

Situatie inmeten

Akkoord

 1. Offerte dakkapel 

Wij nemen graag samen met u alle wensen door. Vraag daarom geheel vrijblijvend uw offerte aan. Wij kunnen aan de hand van onze vragen lijst u een gespecifiseerde offerte aanleveren.

 

 1. Offerte dakkapel bespreken

Aan de hand van uw gegevens hebben wij een offerte opgesteld. Deze offerte bespreken wij graag met u. Hierdoor kunnen we kijken of de offerte geheel naar wens is of dat de offerte nog aangepast dient te worden.

 

 1. Definitief inmeten

Bent u akkoord met de prijs? Dan komen wij graag bij u langs op locatie. Wij bekijken aan de hand van de opgevraagde offerte of alles te realiseren is in uw woning. Wanneer het blijkt dat er een aanpassing gedaan moet worden zullen wij dit netjes met u bespreken. Aan de hand daarvan zal de offerte ook worden aangepast.

 

 1. Offerte akkoord.

Nadat wij langs zijn geweest en de offerte helemaal kloppend is kunt u definitief akkoord geven. Dan kunnen wij de opdracht van uw dakkapel in werking zetten. Zonder vergunningsaanvraag kunnen wij de dakkapel binnen 15 werk weken plaatsen. Wanneer er een vergunningsaanvraag gedaan moet worden hangt de levertijd af van het akkoord van de gemeente.

Dakkapel offerte

Voorbereiding op de offerte van uw dakkapel

‘Een goede voorbereiding is het halve werk’

U wilt graag een uitgebreide offerte ontvangen voor uw dakkapel. Daarom hebben wij een vragen lijst opgesteld waar u alvast naar kunt kijken.

Hierdoor wordt de offerte bespreking makkelijk en weet u precies waar u op moet letten. Mede hierdoor komt u niet voor verassingen te staan!

 1. Het adres. Op welk adres in Nederland zal de dakkapel geplaatst worden?
 2. Afmeting dakkapel. Wat is de gewenste hoogte en breedte maat van de buitenkant van uw dakkapel?
 3. Dak soort. Hebt u een dakpannen dak of een leiendak?
 4. Dak schuinte. Hoeveel graden is de dak van uw woning?
 5. Kleur kozijnen. Welke kleur wenst u uw kozijnen?
 6. Aantal kozijnen. Hoeveel kozijnen wilt in uw dakkapel. Het is ook mogelijk om een keralit tussen schot te krijgen. Dit kan in de zelfde kleur als de dakkapel zelf.
 7. Soort kozijnen. Wilt u vaste ruiten en of draai kiepramen.
 8. Afwerking dakkapel. Uw dakkapel keralit of trespa afgewerkt.
 9. Overstek. Wilt u uw dakkapel met overstek of wilt u een vlakke dakkapel.
 10. Dakrand. Uw dakkapel voorzien van een aluminium daktrim of een zinken kraal.
 11. Extra opties. Ook kunt u kiezen voor extra opties zoals: insecten hor, ventilatie rooster, het afvoeren van uw sloopmaterialen en dakpannen, airco, elektrisch ruilluik,
 12. Extra werkzaamheden. Wij kunnen u compleet ontzorgen. Zo bieden wij ook extra werkzaamheden buiten om de dakkapellen plaatsen. Dit bespreken wij graag met u tijdens de offerte aanvraag.

 

 

Dubbel check:

Hebt u alle vragen door genomen? Dan kunt u nu dakkapel offertes aanvragen. Vul hier onder uw contact gegevens in.

Het kan zijn dat u iets over het hoofd ziet. Geen probleem! Wij nemen uitgebreid de tijd voor u zodat we niets vergeten.

Ontvang een dakkapel offerte van kwaliteit

Kwaliteit, de kwaliteit van dakkapellen kunnen erg verschillen. Wij zetten kwaliteit op #nummer 1.  Op plaatjes lijkt het vaak allemaal exact het zelfde. Echter kunnen de verschillen erg groot zijn. Dit heeft te maken met: materiaal soort, isolatie en afwerking.

Wij bouwen onze dakkapellen op een apparte manier. Doordat wij al een lange ervaring hebben weten wij wat het beste is voor uw dakkapel.  Ook ondersteunen wij onze dakkapellen op een andere manier dan onze concollega’s.

Waarom doen we dit? Heel simpel, omdat het beter is. Dit weten we doordat wij al een lange ervaring hebben in de bouw. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan. En maak kennis met de kwaliteit van onze dakkapellen.

De kwaliteit van uw dakkapel is onze zorg. Wij werken met eigen ervaren monteurs, die weten wat er moet gebeuren. Ook daarom kunnen wij  maar liefst 15 jaar garantie geven op uw dakkapel.

Verschillende dakkapel offertes

Een goed vergelijk loont. Vraag daarom altijd meerdere dakkapel offertes aan