Dakkapel op maat

Bij dakkapelselect kunnen wij u helpen aan een dakkapel compleet op maat naar uw situatie. Dit doen we door ons slimme prefab systeem.

 

Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw dakkapel op maat? Vul hier onder uw gegevens in! Binnen 24 uur ontvangt u een vrijbijvende offerte van ons.

Dakkapel op maat geheel naar uw stijl

Wij bieden u de mogelijkheid om een dakkapel op maat te laten bouwen en plaatsen geheel in de stijl van uw woning. Wij kunnen uw dakkapel tot op de millimeter naukeurig samenstellen. Dit komt doordat wij werken met CNC vrees en zaag machines. Ons prefab systeem is slim door ontwikkelt hierdoor kunnen wij een perfecte pasvorm creëren, waardoor uw dakkapel geheel naar uw situatie op te leveren is.

 

 

Voordelen van een dakkapel op maat

Er zijn vele voordelen aan een dakkapel op maat en onze slimme prefab systemen. Hieronder geven wij u graag de belangrijkste voordelen:

  • Uw dakkapel is specifiek afgestemd op uw woning en stijl
  • U profiteert van een perfecte pasvorm door het slimme prefab systeem
  • Onze service is snel, kostenefficiënt en betrouwbaar
  • Wij garanderen een uitstekende kwaliteit van de dakkapel
  • Wij bieden 15 jaar garantie op de constructie van een dakkapel

 

 

 

 

Uw dakkapel op maat binnen één werkdag geplaatst

Wanneer u kiest voor een dakkapel van dakkapelselect kunt u genieten van een snelle installatie. Onze monteurs hebben het proces van a tot z in de vingers, het hele dakkapel plaatsingsproces is erg kort op elkaar afgestemd. Hierdoor ligt uw dak 3 tot 4 uur open. Binnen één werkdag is uw dakkapel geheel op maat, wind, waterdicht en naar tevredenheid geïnstalleerd.

 

Is een dakkapel op maat duurder dan normaal?

Nee, een dakkapel op maat is niet duurder dan een standaard dakkapel. De prijs voor maatwerk is afgeleid van de prijs voor een standaard dakkapel. Door ons unieke prefab systeem kunnen wij de kosten voor uw maatwerkdakkapel beperken en daarom kan het zelfs minder kosten dan een standaard dakkapel.

Bovendien hebben wij de mogelijkheid om binnen 24 uur een offerte aan te bieden voor uw maatwerkdakkapel, waardoor er geen extra kosten in rekening worden gebracht. Dit geeft u de mogelijkheid om binnen korte tijd eenvoudig te weten of het plaatsen van een maatwerkdakkapel binnen uw budget past.

Daarnaast leveren wij met onze slimme prefab systemen niet alleen betrouwbare en hoogwaardige productie, maar ook vele voordelige opties zoals: perfecte pasvorm, snelle installatie, 15 jaar garantie en kostenefficiëntie. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat u meer waarde voor uw geld krijgt bij dakkapelselect.

Kortom, door onze slimme technologie en innovatieve oplossingen garanderen wij dat elke dakkapel op maat exact is afgestemd op uw woning zonder dat u hier extra voor betaald

 

Dakkapel op maat

Stel uw dakkapel op maat samen met één van onze adviseurs

Met dakkapelselect uw dakkapel op maat samenstellen was nog nooit zo makkelijk. Wij bieden u een compleet pakket aan om uw perfecte dakkapel op maat te krijgen. Zo kunt u gebruik maken van onze gratis inmeetservice, waarmee de exacte maten en stijl van uw woning wordt vastgesteld. Op basis hiervan stelt onze deskundige adviseur samen met u een 3D-schets op, zodat u precies kunt zien hoe het eindresultaat eruit zal zien. Bovendien kunt u meteen duidelijkheid hebben over de prijs; binnen 24 uur na het samenstellen van de 3D-schets ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarmee u weet wat de totale kosten voor het project zullen bedragen.

Met dit complete pakket dat wij aanbieden bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Bovendien wordt al het materiaal dat wordt gebruikt voor de constructie van de dakkapel geleverd door betrouwbare partners die ook minimaal 15 jaar garantie bieden op hun productie. Hierdoor weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige en duurzame dakkapel op maat.

Daarnaast garanderen wij ook dat het gehele plaatsingsproces snel is afgerond; als alles goed gaat, is uw dakkapel geplaatst, wind- en waterdicht binnen één werkdag gemaakt! Kortom, door gebruik te maken van onze unieke prefab systemen, innovatieve oplossingen en slimme technologieën wordt elke dakkapel afgestemd op uw situatie terwijl u maximaal profiteert van alles wat we te bieden hebben.

Benieuwd geworden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!