Dakkapel plaatsen

Bent u opzoek naar een dakkapel en wilt u uw dakkapel laten plaatsen door echte vakmensen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan en kom alles te weten over het plaatsen van uw toekomstige dakkapel.

Waarom een dakkapel laten plaatsen door dakkapelselect.nl

Het belangrijkste punt wat bij ons op nummer 1 staat is kwaliteit. Wij plaatsen daarom ook enkel hoge kwaliteit dakkapellen en dat voor de juiste prijs. 

U koopt een dakkapel immers niet voor een korte termijn. Daarom investeren wij veel in de kwaliteit van onze dakkapellen.

Daarom maken wij ook gebruik van de meest moderne materialen en hebben wij alle materialen uitvoerig getest. Zo innoveren wij altijd en staan wij altijd open voor veranderingen.

Hierdoor weten wij wat de beste dakkapel is voor iedere situatie.

Wij hebben vrijwel elk materiaal soort op voorraad liggen, daarom kunnen wij snel schakelen.

Wanneer u een dakkapel bij dakkapelselect.nl aanschaft. Plaatsen wij de dakkapel doorgaans binnen 15 werk weken. Wilt u ook snel kunnen genieten van extra ruimte? Vraag dan een vrijblijvende dakkapel offerte aan.

Dakkapel plaatsen

Staat uw plaats er ook tussen?

Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland. Zo hebben wij in onderstaande steden al een dakkapel mogen plaatsen:

 

Staat uw woonplaats er niet tussen? Wees gerust! Wij plaatsen dakkapellen door heel Nederland. 

Hoe verloopt het plaatsen van een dakkapel

1. Offerte. Wanneer u een dakkapel offerte hebt aangevraagd nemen wij de situatie met u door en maken wij een vrijblijvende prijs opgave aan de hand van de besproken gegevens.

2. Prijs afspraak. Wanneer u akkoord bent met de prijs komen wij definitief inmeten. Het kan zijn dat de situatie afwijkt van de geoffreerde gegevens. Als dit blijkt zullen wij dit wijzigen op de offerte en uiteraard netjes met u bespreken.

3. Vergunningsaanvraag. Indien er een vergunningsaanvraag nodig is voor uw situatie kunnen wij dit voor u regelen.

4. Definitief akkoord. Wanneer alles definitief akkoord is gaan wij de materialen bestellen en kunnen wij aan de slag gaan. Wij zullen in onze werkplaats de prefab dakkapel gaan samenstellen en monteren.

5. Plaatsing dakkapel. Eindelijk is het zover. Wij komen de dakkapel plaatsen, onze monteurs beginnen vaak tussen 7 en 8 uur in de ochtend.

Zij zullen eerst de uitsparing in het dak maken, nadat dit klaar is staat de kraan buiten gereed met de dakkapel om deze er meteen op te hijsen.

Het moment dat het dak los ligt en de dakkapel er op wordt geplaatst is erg kort. Dit hebben wij zo kort mogelijk achter elkaar gepland. Het voordeel hiervan is dat het dak maar enkel een paar uur open ligt.

Zo hebt u minder kou verlies en overlast in uw woning.

TIP: Bent u benieuwd geworden naar de kosten voor het plaatsen van een dakkapel? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Dakkapel laten plaatsen

Dakkapel laten plaatsen door experts

Uw dakkapel laten plaatsen door vakkundige mensen? Dan bent u bij dakkapelselect.nl aan het juiste adres.

Wij hebben al vele jaren ervaring in de bouw en weten wat kwaliteit is. Zo maken wij ook gebruik van hoogwaardige materialen waar wij zelf achterstaan. Daardoor bieden wij ook 15 jaar garantie op de dakkapel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te vergroten? Vraag dan vrijblijvend een dakkapel offerte aan.

Offerte dakkapel plaatsen

Wilt u al een tijdje een dakkapel laten plaatsen?

Veel mensen denken dat het vaak een grote ingreep is, echter valt dit hard mee! Voor zowel een 3 meter dakkapel als voor een 10 meter dakkapel plaatsen wij deze binnen één werkdag. In de meeste gevallen hoeft u zelfs geen vergunning aan te vragen. In dat geval kunnen wij de dakkapel binnen 15 weken plaatsen.

(Tip:) Wij kunnen alles voor u regelen en u compleet van a tot z ontzorgen, terwijl u binnen 15 werkweken kunt genieten van extra ruimte op uw zolder, slaapkamer of badkamer.

Benieuwd wat dakkapelselect voor u kan betekenen? Vul hier onder uw gegevens in en wij bespreken graag alle wensen met u!

Prefab dakkapel of traditionele dakkapel plaatsen

95 % van alle dakkapellen zijn en worden geplaatst als prefab dakkapellen.

Dit is de nieuwe werkwijze van tegenwoordig. De monteurs kunnen altijd onder de zelfde weersomstandigheden de dakkapel produceren, hierdoor kunnen wij de kwaliteit van uw dakkapel ook beter waarborgen.

Heel af en toe komt het voor dat wij op locatie een dakkapel in elkaar zetten. Dit noemen we een traditionele dakkapel.

Dit komt vaak voor bij ronde daken of op locaties waar het niet mogelijk is om met de kraan te komen.

Ook proberen wij een traditionele dakkapel zo snel mogelijk te plaatsen. Dit doen we niet omdat we zelf snel klaar willen zijn, maar om u te ontzorgen. Veel mensen vinden het namelijk niet prettig dat hun dak lang los ligt.

En dat is begrijpelijk! Daarom komen wij bij het plaatsen van een traditionele dakkapel vaak met 4 man of meer. Zo vullen wij elkaar goed aan en kunnen we snel te werk gaan.

Moderne dakkapel laten plaatsen

De trend van tegenwoordig, een antraciet dakkapel. Dit oogt als een erg moderne dakkapel. Bijna 70% van al onze verkochte dakkapellen worden uitgevoerd in een antraciet kleur.

Ook kiezen mensen er dan vaak voor om de kozijnen antraciet te nemen en ook de rolluiken, zo kunt u uw moderne dakkapel volledig in het antraciet laten plaatsen.