Dakkapel trespa

Wij bieden 2 verschillende afwerkingsmogelijkheden voor een dakkapel. Hierbij kunt u kiezen voor een dakkapel trespa of een dakkapel keralit.

Een dakkapel trespa is over het algemeen goedkoper dan een dakkapel keralit. Afhankelijk welke opties er bij komen.

Wilt u de exacte kosten weten van uw trespa dakkapel? Vul dan hier onder uw gegevens in en wij zullen u vrijblijvend te woord staan!

Trespa afwerking

Trespa is een plaat wat bestaat uit papier, dit papier is samen met hars olie onder extreem hoge druk samen geperst. Hier uit ontstaat een stevige trespa plaat. Daarna komt er een lak laag over de plaat heen. Deze laklaag zorgt ervoor dat de trespa plaat weersbestendig is.

De gemiddelde levensduur van trespa is circa 30 jaar! Dit is een extreem lange tijd voor een plaat materiaal. Het voordeel hiervan is dat het extreem duurzaam materiaal is en dus perfect voor uw dakkapel.

dakkapel trespa

Voordelen trespa afwerking

Wanneer u uw dakkapel afwerkt met een trespa plaat hebt u veel voordelen. Waaronder de veel verschillende kleur varianten. Zo kunt u een trespa plaat maar liefst in 67 verschillende kleuren kiezen. Zo hoeft u zicht zelf nooit druk te maken om de kleur en kunt u deze altijd aanpassen naar uw omgeving.

Een trespa dakkapel biedt nog meer voordelen:

✅ Gemiddelde levensduur van 30 jaar

✅ Veel kleuren beschikbaar

✅ 10 jaar garantie

✅ Vlakke / gladde afwerking

✅ Biedt een hoge weerstand tegen weer en wind

✅ Waterdicht

✅ Makkelijk schoon te maken

Dakkapel trespa kosten

De kosten van een trespa dakkapel hangen er af van welke breedte dakkapel u kiest.

Wanneer u een grote dakkapel hebt zullen er meer trespa platen worden gebruikt. Dan zullen de kosten ook automatisch hoger zijn dan bij een kleinere dakkapel.

Qua kleur maken de kosten van trespa niets uit. Deze prijs daarvan is allemaal gelijk.

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een trespa dakkapel? Vul hier onder uw gegevens in en ontvang gratis advies.