Dakkapel vervangen

Wilt u uw huidige dakkapel laten vervangen? Wij van dakkapelselect hebben hier een ruime ervaring in. Laat u vakkundig adviseren en kies voor de expert!

Vrijblijvende dakkapel offerte ontvangen? Vul hier onder uw gegevens in en wij helpen u graag veder!

Waarom zou u een dakkapel vervangen?

Een oude dakkapel kan na jaren van weersinvloeden, vocht en lucht vervuiling verouderen en zorgen voor problemen. De levensduur van een dakkapel is gemiddeld 20 jaar, als u al die jaren veel plezier hebt gehad van uw dakkapel, dan komt er vaak een moment waarop hij aan vernieuwing toe is. Verouderde dakramen laten tegenwoordig ook veel energie verloren gaan in huis, wat het comfort aanzienlijk verlaagt. Een nieuwe dakkapel kan hierbij helpen door de energiekosten te verlagen. Ook de waarde van uw woning wordt door een nieuwe dakkapel aanzienlijk verhoogd, wat zeker interessant is als u ooit gedacht hebt om de woning te verkopen.

Kies samen de geschikte dakkapel

Er zijn verschillende soorten dakkapellen die wij aanbieden die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Bijvoorbeeld: kunststof dakkapel  of een houten dakkapel? Kunststof is duurzamer en onderhoudsvriendelijker en vereist geen onderhoud qua schilderwerk. Hout daarentegen is meer traditioneel en kan eenvoudiger aan de stijl van uw woning worden aangepast. Ook kunt u kiezen voor verschillende soorten kunststof. Denk hierbij aan een keralit dakkapel of een trespa dakkapel. Ook bieden wij de mogelijkheid om voor een exclusief model te gaan. Denk hierbij aan een kader dakkapel of een zinken dakkapel. Kies samen met de dakspecialist wat het beste bij uw wensen past.

 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van een dakkapel

De prijs die u betaalt voor het vervangen van een dakkapel hangt af van een aantal factoren zoals het materiaal dat u kiest, de grootte van de dakkapel en of er extra voorzieningen moeten worden gemonteerd. De prijs kan variëren tussen €500-€1500 voor enkel het vervangen van de dakkapel. Hierbij komt nog de nieuwe dakkapel. Bekijk hier de dakkapel kosten.

 

Hoelang duurt het vervangen van een dakkapel?

De tijd om uw dakkapel te vervangen is afhankelijk van de omvang van het project en of er extra werkzaamheden nodig zijn. Over het algemeen duurt het één werkdag om uw dakkapel te vervangen. Indien het een grote dakkapel duurt dit maximaal 2 weken.

 

Kies voor de dakkapelspecialist van Nederland

Voor een goed resultaat is het belangrijk om te werken met een gespecialiseerd bedrijf. Kijk of het bedrijf dat u kiest over de juiste certificeringen beschikt en vergelijk verschillende offertes voordat u tot aankoop overgaat. Zo ben u er zeker van dat u kwaliteit krijgt voor de juiste prijs. Wij van dakkapelselect zijn hier erg transparant in. Wij kunnen u vakkundig adviseren als het gaat om het vervangen van uw dakkapel, en helpen u graag met een gepaste aanbieding die perfect aansluit bij uw situatie.

Met de juiste kennis en het beste materiaal geniet u jarenlang van uw nieuwe dakkapel! Wij hopen dat deze informatie nuttig voor u is bij het maken van een goede beslissing.

 

dakkapel vervangen

Geniet van variabele isolatie waardes

Met een nieuwe dakkapel krijgt u ook de voordelen van betere thermische isolatie. Wanneer u een dakkapel van dakkapelselect koopt kunt u gebruik maken van variabele isolatie waardes in uw dakkapel. Dit wil zeggen dat u zelf kunt kiezen hoe goed u uw dakkapel geïsoleerd wilt hebben.

Advies: Wij adviseren altijd om een dakkapel met gelijke isolatie waardes te nemen als bij u thuis. Hierdoor sluit de dakkapel perfect aan op uw woning en hebt u geen last van een koude brug.

Door het vervangen van uw oude dakkapel door een energiezuinige variant met hogere isolatie waardes, kunt u genieten van aanzienlijk lagere energierekening en tegelijkertijd meer comfort in huis hebben. Dit kan gedaan worden door verschillende technologieën zoals dubbele beglazing of HR++ glas die warmte binnenshuis houden. Door deze investering in de toekomst, kun je tien jaar lang genieten van een comfortabelere en energiezuinigere woning!

Wij hopen dat u veel plezier zult hebben met het vervangen van uw dakkapel. Neem contact op met ons voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen!