Dakkapel voor en achter

Een dakkapel voor en achter plaatsen? Wij helpen u graag verder!

Door de jaren heen hebben wij veel dakkapellen voor en achter op woningen mogen realiseren.

 

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag een persoonlijke dakkapel prijs ontvangen? Hier onder kunt u uw gegevens in vullen, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen!

Dakkapel voor en achter

Dakkapel voor en achter informatie

Wilt u niet één maar twee keer zoveel ruimte in uw slaapkamer? Dit kan door middel van een dakkapel voor en achter te plaatsen.

Het plaatsen van een dakkapel voor en achter is mogelijk in verschillende soorten afwerkingen. Zo kunt u kiezen voor een kunststof dakkapel, houten dakkapel of zinken dakkapel. Doordat wij een breed assortiment dakkapellen hebben vindt u altijd de geschikte dakkapel voor en achter

 

Voordelen dakkapel voor en achter

Wanneer u kiest voor een dakkapel voor en achter kunt u genieten van dubbel zoveel voordeel.

U kunt genieten van de volgende voordelen:

  • De loopbare ruimte wordt 2 keer zo groot
  • U verhoogt de W.O.Z. waarde van uw woning
  • Lagere installatie kosten doordat de kraan al aanwezig is op locatie
  • Na één dag twee keer zoveel ruimte

Tenslotte kan een dakkapel voor en achter ook zorgen voor veel meer lichtinval, hierdoor wordt uw donkere zolder veranderd naar een leefbare ruimte.

 

Waar moet u rekening mee houden bij het plaatsen van een dakkapel voor en achter

Wanneer wij een dakkapel voor en achter plaatsen wordt deze dakkapellen vaak met een vrachtwagen naar locatie gebracht. Houdt hierbij altijd rekening met voldoende parkeer ruimte voor onze monteurs, vrachtwagen en de hijskraan.

Ook is het aan te raden om waarde volle spullen weg te leggen, u loopt namelijk het risico wanneer u deze spullen laat liggen dat deze beschadigen tijdens de installatie van de dakkapel.

Tijdens het plaatsen van een dakkapel komt er veel stof vrij. daarom raden wij aan om de vloer af te plakken. Hierdoor zal het zaagsel niet meteen op uw vloer terecht komen.

 

Geniet van extra ruimte en groei door als gezin met een dakkapel voor en achter

Wilt u als gezin uitbreiden maar hebt u net te weinig ruimte? Dan is een dakkapel voor en achter een geschikte oplossing! De kosten van een dakkapel voor en achter zijn vaak lager dan een gehele verhuizing of uitbouw. Tevens verhoogt u met een dakkapel de waarde van uw woning!

Ook is de installatie sneller dan een verhuizing of uitbouw, wanneer wij bij u op locatie kunnen komen plaatsen wij deze meestal binnen 1 dag 2 dakkapellen voor en achter.

Bent u benieuwd geworden over het dakkapel voor en achter concept? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u geheel vrijblijvend!

 

Prefab dakkapel concept

De reden waarom wij zo snel een dakkapel voor en achter tegelijk kunnen plaatsen? Dit komt door ons prefab dakkapel systeem. Dit systeem zijn we erg trots op !

Het prefab dakkapel systeem zorgt er voor dat de constructie al in de fabriek op maat gemaakt wordt. Op locatie plaatsen wij vervolgens in 1 dag twee kanten van hetzelfde model, hierdoor heeft u al heel snel profijt van extra ruimte en scheelt dit ook in de aanschaf prijs!

Bent u benieuwd naar onze prefab dakkapel mogelijkheden? Neem dan contact op met ons, wij vertellen u graag meer over de voordelen.

 

Waarom een dakkapel voor en achter van dakkapelselect?

 

Wanneer u kiest voor dakkapelselect bent u verzekerd van een stijlvolle en goed geïsoleerde dakkapel voor en achter. Tevens hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in de dakkapellen, hierdoor weten we wat er allemaal bij komt kijken bij het plaatsen van een dakkapel.

Uw persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel! Wanneer u een dakkapel offerte bij ons aanvraagt zullen wij altijd zo snel mogelijk terug bellen om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen u een kant en klare dakkapel leveren waardoor u compleet ontzorgd wordt!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Dakkapel voorkant