Dakkapel voor en na

Wilt u een dakkapel laten plaatsen en bent u benieuwd hoe uw dakkapel voor en na er uit komt te zien? Wij van dakkapelselect kunnen dit perfect voor u realiseren door middel van een 3D schets.

Wilt u een vrijblijvende 3d schets ontvangen? Vul hier onder uw contact gegevens in en wij staan u binnen 24 uur te woord!

Dakkapel voor en na voorbeelden:

Dakkapel voor en nadelen

Wanneer u een dakkapel laat plaatsen komt er natuurlijk heel wat bij kijken. Zo bent u ongetwijfeld benieuwd naar de voor en nadelen van het laten plaatsen van een dakkapel.

Voordelen:

  • Uw huis krijgt meer licht en ruimte.
  • Een dakkapel verhoogt de waarde van uw woning
  • U heeft een mooi zicht over uw omgeving
  • U creeert een extra woon / slaap ruimte.

Nadelen:

  • Een dakkapel is een investering van gemiddeld €8000,-
  • Een dakkapel is niet in alle woningen mogelijk.

Een dakkapel laten produceren en installeren door dakkapelselect?

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun dakkapel te laten produceren en installeren door Dakkapelselect.

Als eerste bieden wij het beste advies aan betreffende het type dakkapel dat bij uw woning past en kunnen wij altijd een vrijblijvende 3D-schets geven.

Daarnaast leveren wij de dakkapellen van de hoogste kwaliteit van verschillende bekende merken, zoals een keralit dakkapel of een trespa dakkapel.

Onze installateurs zijn ervaren experts die al meer dan 10 jaar in het vak zitten en gecertificeerd zijn.

Iedere dakkapel wat bij ons wordt geproduceerd wordt volgens de laatste bouwnormen geproduceerd.

Dankzij onze expertise weten we precies welke materialen nodig zijn voor uw specifieke situatie, zo zorgen wij er voor dat de dakkapel altijd perfect aansluit op uw woning.

Bovendien bieden wij ook een breed scala aan extra diensten, waaronder het afwerken van uw dakkapel, het installeren van een dakkapel met rolluik, technische en functionele garanties en snelle leveringen door heel Nederland.

Kortom, Dakkapelselect is dé specialist als je op zoek bent naar professionele service, expertise en kwaliteit!

Wilt u graag een persoonlijke aanbieding ontvangen van dakkapelselect? Wij helpen u graag verder! Vul hier onder uw contact gegevens in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.