Dakkapel voorkant huis

Wilt u de voorkant van uw huis vergroten met een dakkapel? Wij helpen u graag verder! Wij hebben een breed aanbod dakkapellen waardoor wij altijd een passende oplossing kunnen vinden die bij u past.

 

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag een vrijblijvende dakkapel offerte ontvangen? Vraag een offerte aan en wij helpen u graag verder!

Vernieuwde woonervaring meemaken?

 

Met een dakkapel aan de voorkant van uw huis krijgt u meer ruimte en licht binnen. U kunt genieten van extra wooncomfort, alsof u een hele nieuwe woning binnentreedt. Ook wordt de waarde van uw huis aanzienlijk vergroot als u een dakkapel plaatst aan de voorkant van uw woning.

 

Breed assortiment dakkapellen

Wij bieden een breed assortiment dakkapellen. Hierdoor kunnen wij altijd de beste oplossing vinden die bij uw woning aansluit. Van klassieke dakkapellen tot moderne uitvoeringen, bij ons vindt u altijd wat u zoekt.

Dakkapel voorkant huis

Dakkapel plaatsen voorkant huis

Wij helpen u graag met het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw woning. Wij beschikken over professionele vakmensen die de dakkapellen op een veilige en correcte manier plaatsen. Ook geven wij advies over welke materialen geschikt zijn om te gebruiken bij het plaatsen van de dakkapel.

 

Vergunning dakkapel voorkant huis 

In de meeste gevallen is het verplicht om een vergunning aan te vragen wanneer u een prefab dakkapel gaat plaatsen aan de voorkant van uw huis. Wij kunnen hierbij helpen, zo kunnen wij u van a tot z helpen bij het dakkapel proces!

Het is belangrijk om deze regels na te leven, want als u zich niet aan de regels houdt als het gaat om het plaatsen van een dakkapel, kan dit ernstige gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld worden beboet door de gemeente of er kan opdracht worden gegeven tot het verwijderen van de dakkapel. Daarnaast wordt er vaak ook eisen gesteld aan de afmetingen van de dakkapel. Vaak moet de dakkapel een halve meter uit de dak kanten blijven. Ook wordt er in sommige gevallen gekeken naar welke materiaalsoort er gebruikt wordt, en naar hoeverre er mag worden afgeweken van de afmetingen die vastgelegd zijn in het bestemmingsplan.

Het is daarom altijd raadzaam om voorafgaand aan het plaatsen van een dakkapel goed na te gaan wat voor soort vergunning nodig is en of er extra factoren spelen waarbij rekening mee gehouden moet worden. Neem contact op met onze experts voor advies over wat hierbij komt kijken en wat u allemaal nodig heeft om eenvoudig en snel een vergunning voor uw dakkapel te krijgen!

Indien u snel een dakkapel wilt plaatsen is het altijd van belang om de vergunningsaanvraag akkoord te hebben. In sommige gevallen is het ook mogelijk om vergunningsvrij een dakkapel te plaatsen. Als dit het geval is kunnen wij de dakkapel binnen 8 tot 15 werkweken plaatsen bij u thuis!

 

Ga voor A-kwaliteit materiaal 

Dakkapelselect maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw huis. Onze experts zorgen ervoor dat alleen de beste kwaliteit materialen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van een veilige en betrouwbare dakkapel. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van zink, keralit, trespa, dubbel glas of trippel glas en andere duurzame materialen die lange tijd meegaan.

Onze experts stemmen de materialenvoorkeuren af op uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij eenvoudig een dakkapel plaatsen die past bij uw woning en geschikt is voor het type dak waarop de dakkapel wordt geplaatst. Ook kunnen wij verschillende isolatie waarde leveren in uw dakkapel en dubbele beglazing of trippel beglazing om er ook voor te zorgen dat het energieverbruik zo laag mogelijk blijft.

Het plaatsen van een dakkapel aan de voorkant van uw huis kan niet alleen de waarde van uw woning verhogen, maar ook het woongemak vergroten. Daarnaast bieden wij veelal extra opties zoals airco’s, rolluiken, screens en horren om er voor te zorgen dat het maximale comfort geboden wordt in uw dakkapel.

Airco’s zorgen ervoor dat het klimaat in de dakkapel optimaal is. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat het leef genot in de dakkapel op een hoog niveau blijft en dat u hier in alle seizoenen geniet van optimale comfortabele temperaturen. Rolluiken daarentegen bieden privacy en schaduw voor direct invallend licht, waardoor het mogelijk is om de juiste sfeer te creëren binnenshuis. Ook kunt u met rolluiken effectief energie besparen door buitenzonlicht te weren en zo de warmte binnenshuis beter op te slaan.

Screens bieden echter meer dan alleen privacy en schaduw: ze helpen ook om insecten buitenshuis te houden; ideaal wanneer u veel tijd besteed aan het genieten van de buitengewone avondschemering die uw dakkapel biedt! Horren aan de andere kant helpen ook om ongewilde gastheren zoals muggen en andere insectenplagen buitenshuis te houden, terwijl ze toch de frisse lucht intact latend naar binnenhoud.

Bij Dakkapelselect willen we er graag voor zorgen dat u optimaal geniet van elke minuut die wordt doorgebracht in uw dakkapel. Daarom bieden wij verschillende opties wat betreft airco’s, rolluiken, screens en horren die als samenhangend geheel perfect aansluiten. Laat u adviseren door onze experts, wij weten precies wat nodig is voor jou specifieke situatie en laat u adviseren over welke product opties aansluitend op jou persoonlijk wensen.