Grote dakkapel

U wilt een grote dakkapel laten plaatsen. Dan is altijd de eerste vraag, is het mogelijk om een grote dakkapel te plaatsen in mijn situatie?

Wij kijken graag met u mee of wij een grote dakkapel kunnen realiseren aan uw woning.

Vraag een vrijblijvende offerte op en bespreek samen met dakkapelselect alle mogelijkheden!

Grote dakkapel kopen bij dakkapelselect

Wanneer u opzoek bent naar een vak specialist die alle gereedschappen in huis heeft om een grote dakkapel te maken dan zijn wij dat!

Wij van dakkapelselect hebben door de jaren heen al flink wat grote dakkapellen geplaatst. En met groot bedoelen we dan ook groter dan een dakkapel 10 meter.

Bij een grote dakkapel ligt de focus vaak op een extreem stevige constructie. Niet alleen de constructie van de dakkapel is van belang. Maar ook van de huidige woning.

Wanneer hier niet goed naar gekeken wordt hebt u kans dat de constructie gaat doorhangen. En dit wilt u absoluut niet!

Advies: Dakkapelselect adviseert dan ook altijd om een inmeet afspraak in te plannen bij een grote dakkapel. Aan de hand hiervan kunnen wij kijken hoe we een grote dakkapel gaan realiseren in uw woning en wat de dakkapel kosten zijn.

Ook een voordeel hiervan is dat u meteen op de hoogte bent van alle kosten voor de dakkapel zelf, het plaatsen en het afvoeren en eventueel aftimmeren van de grote dakkapel.

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag een afspraak inplannen? Vraag dan een dakkapel offerte aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Grote dakkapel

Grote dakkapel binnen 1 dag geplaatst

Vaak is de vraag van mensen of wij een grote dakkapel binnen 1 werkdag geplaatst krijgen. En dit kan!

Wij werken namelijk op de prefab manier, dit houdt in dat wij de dakkapel eerst komen inmeten. Daarna zal de dakkapel worden opgebouwd in onze werkplaats.

Vervolgens zal de dakkapel naar uw woning worden getransporteerd. Doordat het een grote dakkapel is komen wij vaak met 2 teams de installatie doen.

Hierdoor zit u maar 1 dag in de verbouwing en kunt u na deze dag genieten van extreem veel meer ruimte dankzij een grote dakkapel.

Kosten grote dakkapel

De kosten voor een grote dakkapel zijn vaak moeilijk te bepalen. Dit heeft namelijk te maken met de veel verschillende opties en afwerkingen. Dit kan erg verschillen van elkaar omdat het een grote dakkapel betreft.

 

Groot assortiment afwerkmaterialen

Zo kunt u bij ons kiezen uit een groot assortiment afwerking materialen. In de basis bieden wij een dakkapel trespa of een dakkapel keralit. Wanneer u voor een dakkapel trespa gaat bent u qua kosten vaak iets goedkoper uit. Trespa is een vlakke / gladde plaat wat op de dakkapel geschroefd wordt.

Wanneer u voor keralit gaat kiest u voor een iets landelijkere smaak. Keralit is namelijk een plaat wat bestaat uit kunststof rabat plankjes. Keralit is een duurzaam materiaal soort wat extreem lang mee gaat.

Grote dakkapel voorbeelden

Hier onder ziet u een tal van voorbeelden van onze grote dakkapellen die wij in de afgelopen tijd hebben geplaatst.

Staat uw droom dakkapel hier tussen? En wilt u deze dakkapel ook realiseren aan uw woning? Vraag dan een vrijblijvende dakkapel offerte op.

Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw dakkapel!

Grote dakkapel
dakkapel 10 meter
Dakkapel groot (2)
Dakkapel groot (1)