Kader dakkapel

Een kader dakkapel, de meest nieuwste en modernste dakkapel van dit moment.  De kader dakkapel is een moderne dakkapel wat strak is afgewerkt door trespa platen.

Wilt u een kader model dakkapel laten plaatsen? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen u een vrijblijvende prijs opgave voorstellen.

Waarom een kader dakkapel

Een kader dakkapel heeft vele voordelen ten opzichte van een klassieke dakkapel. Ten eerste is de afwerking mooier, er zijn geen zichtbare naden en schroeven waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft. Wanneer u kiest voor een zonnescherm in een kader dakkapel heeft u als voordeel dat deze extreem strak weg kan worden gewerkt.

Daarnaast is een kader dakkapel ook nog beter geïsoleerd dan een traditionele dakkapel. Door het gebruik van isolatieplaten wordt de warmte in huis beter behouden waardoor u minder laatste verwarmen en meer energie besparen

Tot slot is het ook mogelijk om de kader dakkapel aan te sluiten op een airco unit of ventilatiesysteem waardoor uw huis comfortabel gekoeld kan worden.

Heeft u interesse in een kader dakkapel? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij hebben verschillende opties voor uw kader dakkapel waardoor u zeker de geschikte dakkapel vindt.

kader dakkapel

Kader dakkapel voorbeelden

Hieronder staan enkele voorbeelden van kader dakkapellen die wij hebben geplaatst.

Als u meer informatie wilt over een kader dakkapel of als u direct een kostenindicatie wilt hebben, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!