Keralit dakkapel

Keralit is het nieuwste en modernste soort kunststof van de markt. Keralit bestaat uit een kunststof plank met een uv bestendige toplaag. Een keralit dakkapel heeft een lange levensduur en is in veel kleuren te verkrijgen.

Dit is dan ook meteen de reden waarom veel mensen voor een keralit dakkapel kiezen.

Wilt u een prijs ontvangen voor uw keralit dakkapel? Vul hier onder uw gegevens in en neem contact met ons op.

Waarom een keralit dakkapel

Keralit is licht van gewicht en onderhoudsvriendelijk. Dankzij het UV-bestendige oppervlak is keralit bestand tegen extreme weeromstandigheden zoals felle zon, regen en sneeuw. Bovendien is keralit een duurzame oplossing. Het is gemakkelijk te monteren en kan binnen en buiten worden gebruikt.

Een keralit dakkapel voegt waarde toe aan uw woning. Niet alleen vanwege de uitstraling, maar ook vanwege de toevoeging aan warmte-isolatie. Keralit isoleert namelijk door de dubbele lucht kamers in de keralit planken. Hierdoor is  het warmteverlies minimaal en biedt het hierdoor een betere thermische prestatie.

Voordelen van een keralit dakkapel

 • Hoge weerbestendigheid
 • Uitstekende thermische prestaties
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Lange levensduur
 • Verschillende kleuren en maten verkrijgbaar
 • Voegt waarde toe aan uw woning
 • Licht van gewicht en gemakkelijk te monteren
 • Dubbel luchtkamers voor een betere isolatie

Kortom, een keralit dakkapel is de perfecte oplossing om uw huis een nieuwe, moderne uitstraling te geven. Neem contact op met ons voor meer informatie en advies over de installatie van een keralit dakkapel. Wij staan u graag bij om uw plannen tot leven te laten komen

U kunt ook onze gratis prijsopgave aanvragen door uw gegevens hieronder in te vullen. Wij helpen u graag verder!

Keralit dakkapel

Mogelijkheden keralit dakkapel

Keralit gevelpanelen zijn er in drie soorten planken:

 • Sponningplank 143 mm
 • Sponningplank 190 mm
 • Potdekselplank 177 mm

De planken zijn leverbaar in 37 verschillende kleuren. Ook biedt keralit de mogelijkheid tot 2 verschillende structuren. Zo kunt u kiezen voor een gladde structuur of een houtstructuur. Via deze link kunt u het gehele assortiment van keralit bekijken: Keralit gevelbekleding

Kortom, met een keralit dakkapel heeft u de mogelijkheid om een volledig aangepaste kunststof gevel te creëren die perfect past bij uw woning! Wacht niet langer en neem contact op met op

Dakkapel bekleden met keralit kosten

De kosten voor het bekleden van een dakkapel met keralit variëren sterk afhankelijk van de grootte en van uw dakkapel. Ook spelen de opties een belangrijke rol in de totaal prijs van de dakkapel.

Wanneer u kiest voor een 3 meter keralit dakkapel begint deze dakkapel prijs vanaf €6750,-

Om een exacte prijsopgave te maken voor uw keralit dakkapel, neem dan contact met ons op of vul uw gegevens hieronder in. Wij staan u graag bij om de perfecte oplossing te vinden voor u

Meest verkocht: Keralit dakkapel antraciet

Voor veel mensen is de antraciet dakkapel een voor de hand liggende keuze, deze kleur is het meest geschikte voor een keralit dakkapel. Deze donkere, matte kleur past perfect bij moderne woningen en voegt waarde toe aan uw huis.

De antracietkleur geeft uw dakkapel een strakke en moderne uitstraling. Dankzij het UV-bestendige oppervlak is de kleur nog jaren lang mooi te houden. Zo weet u zeker dat uw keralit dakkapel er jarenlang mooi bij staat.

Kies voor een Keralit dakkapel en profiteer van de vele voordelen die keralit te bieden heeft heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct de prijsopgave aan door uw gegevens hieronder in te vullen. Wij helpen u graag verder!