Kleine dakkapel

Bij Dakkapelselect zijn we gespecialiseerd in kleine dakkapellen. Wij hebben veel ervaring met dit type dakkapel.

Wilt u snel en voordelig een kleine dakkapel laten plaatsen? Weet dan dat dit onze specialiteit is! Wij plaatsen al jaren kleine dakkapellen van hoge kwaliteit en hebben daarom veel expertise opgebouwd op het gebied van kleine dakkapellen.

Speciale prijs ontvangen voor uw dakkapel? Vul hier onder uw gegevens in en wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.

Een kleine dakkapel volgens de nieuwste bouwnormen

Bij Dakkapelselect bouwen we alle kleine dakkapellen volgens de laatste bouwnormen en zo verzekeren we dat de kwaliteit altijd van hoge standaard is.

Onze dakkapellen hebben een strak afwerkings niveau en  zijn goed geïsoleerd, ook worden de dakkapellen wind en waterdicht gebouwd.

Wij gebruiken altijd hoogwaardige materialen voor de plaatsing van de kleine dakkapellen, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe woonruimte.

Het kiezen van een kleine dakkapel

Als u niet zeker weet welke afwerking uw dakkapel moet krijgen of welk model u moet kiezen, kan ons team van Dakkapelselect u helpen beslissen.

We begrijpen dat het soms een lastige beslissing kan zijn, maar we zijn er om u bij elke stap te ondersteunen als het gaat om het kiezen van de afwerking voor uw dakkapel.

Bij de keuze van uw kleine dakkapel bespreken wij met u welke soort materialen en afwerkingen.

Wij gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen voor de bouw van uw kleine dakkapel. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van uw dakkapel. U koopt een dakkapel immers voor de lange termijn.

Wij horen graag van u en helpen u graag bij het maken van de perfecte dakkapel voor uw woning! Met het juiste advies kunnen wij ervoor zorgen dat uw kleine dakkapel er prachtig uitziet en vele jaren plezier geeft.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan! Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Kleine dakkapel

Oplevertijd van het team dakkapel select

Voor zowel een grote dakkapel als een kleine dakkapel kunt u kiezen uit veel verschillende afwerkingen denk hierbij aan:

 

Bij iedere dakkapel kunt u ook kiezen uit tal opties, denk hierbij aan:

  • Airco
  • Ventilatie roosters
  • Insect horren
  • Rolluiken
  • Roeden in het glas

 Zo ziet u dat er tal opties zijn om een kleine dakkapellen aan te kleden met leuke opties. Dit is tevens een geweldige manier om extra waarde aan uw huis toe te voegen.

Kleine dakkapellen zijn populair vanwege de relatief lage prijs en de mega ruimte die u er bij krijgt.

Bij Dakkapelselect zijn we gespecialiseerd in kleine dakkapellen en we installeren ze al jaren, tevens bieden wij 15 jaar garantie zodat onze klanten verzekerd zijn van de kwaliteit van hun kleine dakkapel.

Wij zijn er om u te helpen bij de perfecte kleine dakkapel voor uw woning, dus aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen!