Levertijd dakkapel

De dakkapel levertijd is bij dakkapelselect op zijn snelst binnen 15 weken.

Wilt u ook graag binnen 15 weken genieten van meer ruimte? Neem dan contact met ons op!

Korte levertijd door een prefab dakkapel

Doordat wij een goede band hebben met onze toeleveranciers kunnen wij korte levertijden hanteren voor de dakkapellen.

Tevens maken wij gebruik van cnc machines die ons productie proces van de dakkapel nog sneller kunnen maken.

Omdat wij werken met het prefab dakkapel concept kunnen wij uw dakkapel binnen één dag plaatsen.  Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw droom dakkapel binnen 15 weken wordt geplaatst. Geniet in een mum van tijd van de extra ruimte. Soms kan het zijn dat de plaatsing iets uitloopt. Dit heeft te maken met hoogseizoenen en top drukte.

Bent u benieuwd naar de huidige oplevertijd van uw toekomstige dakkapel? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ga voor A-merk kwaliteit dakkapellen

Voor de beste kwaliteit dakkapellen kunt u op ons rekenen! Wij maken gebruik van A-merk materialen voor uw dakkapel. Dit betekent dat u een hoogwaardig en betrouwbare dakkapel krijgt met hoge garantie voorwaarde. Het beste deel? De beste kwaliteit voor een goede prijs met een snelle levertijd voor uw dakkapel. Met onze ervaren monteurs weet u zeker dat de levertijd dakkapel binnen circa 15 weken plaats vindt.

Wacht dus niet langer! Krijg geheel vrijblijvend advies van de dakkapel specialist van Nederland! Neem contact met ons op voor alle details en ontvang een voorstel wat past bij uw wensen!

Levertijd dakkapel

Voordelen dakkapel select

Bij Dakkapel Select streven we ernaar dat u niet alleen de beste dakkapel krijgt, maar ook de best mogelijke service. Onze ervaren monteurs verzorgen uw nieuwe dakkapel van begin tot eind en garanderen een snelle levertijd op uw dakkapel. Bovendien zijn al onze producten van A-merk kwaliteit voor maximale betrouwbaarheid en degelijkheid voor uw dakkapel

Voordelen dakkapelselect + levertijd:

  • Snelle levertijd dakkapel
  • Ervaren monteurs voor installatie
  • A-merk kwaliteitsproducten voor betrouwbaarheid en zekerheid
  • Professionele service van begin tot eind

Maak uw woning groter binnen één dag. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen! We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droom dakkapel.

Buren voordeel ontvangen?

Zijn u en uw buren op zoek naar uitbreiding van de woning? Zoek niet verder dan Dakkapel Select! We bieden niet alleen snelle dakkapel levertijden, maar we bieden ook extra burenvoordelen voor degenen die ervoor kiezen om hun verbouwingen tegelijk te doen.

Door ervoor te kiezen uw dakkapel installaties naast elkaar tegelijk te laten doen kunt u genieten van kortingen, snellere levertijden en andere voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze burenvoordelen en laten we beginnen aan de uitbreiding van uw droomhuis!  “

“We kijken ernaar uit om van u te horen!”

Levertijd dakkapel versnellen?

Wij van dakkapelselect begrijpen als geen ander dat u de dakkapel zo snel mogelijk op uw woning wil hebben geplaatst. Lees hier onder de 4 stappen die u kunt door lopen om de dakkapel levertijd zo kort mogelijk te houden.

  1. Vraag een dakkapelofferte aan.

Indien u de levertijd van uw dakkapel zo kort mogelijk wilt houden adviseren wij om zo snel mogelijk een offerte aan te vragen. Wanneer u een offerte aanvraagt is het makkelijk om ook alvast een paar foto’s van de situatie toe te voegen. Aan de hand hiervan kunnen onze adviseurs deskundig advies geven en een zo specifiek mogelijke offerte naar uw situatie.

  1. Plan een inmeet afspraak in.

Wanneer u eens bent met de offerte kunnen wij komen inmeten. Indien wij in de buurt zijn kunnen bij vaak binnen 1 á 2 werkdagen inmeten. Wanneer de situatie is zoals besproken kunt u definitief akkoord geven en kan het productie processen in gang worden gezet.

  1. Productie proces.

Eerst dienen alle materialen te worden besteld, denk hierbij aan kozijnen, rolluiken en of andere gewenste opties. Meestal zijn deze materialen binnen 4 weken binnen. Na deze 4 weken wordt uw dakkapel gefabriceerd. Dit duurt vaak 1 week.

4 Plaatsings proces.

Vaak plaatsen wij de dakkapel binnen 15 weken. Dit hangt erg af hoe druk het is en welk seizoen het is. Indien u enkel de dakkapel bij ons afneemt is de levertijd van uw dakkapel binnen 5 á 6 weken!

Bij dakkapelselect is ons doel een kwaliteitsproduct met een korte levertijd op uw dakkapel en tegen een betaalbare prijs.

Wij streven ernaar om al onze klanten uitzonderlijke service en ondersteuning te bieden gedurende het gehele dakkapel proces.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dakkapel leverings- en installatiediensten. Wij helpen u graag bij het creëren van de perfecte dakkapel voor uw ruimte.