Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is de ideale oplossing om uw woonruimte binnen 1 dag te vergroten!

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor bij u thuis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en laat u adviseren door de specialist.

 

Vul uw gegevens in en ontvang een vrijblijvende offerte

Wat is prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel houdt in dat uw dakkapel van te voren wordt ingemeten bij u thuis. Nadat alle maten bekend zijn wordt de dakkapel bij ons in de werkplaats geproduceerd. Nadat uw dakkapel is geproduceerd kan deze binnen één werkdag worden geïnstalleerd.

 

 

Voordelen van een prefab dakkapel 

Snel geplaatst

Het grootste voordeel aan een prefab dakkapel is dat deze binnen 8 uur op uw dak kan worden geplaatst. Dit komt omdat wij uw dakkapel bij ons in de werkplaats voor fabriceren. Hierdoor zit u niet langer dan één dag in de verbouwing.

15 jaar garantie

Doordat wij strak boven op het productie proces zitten van de dakkapellen kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Hierdoor kunnen wij dan ook maar liefst 15 jaar garantie geven op uw dakkapel.

 

Hoge isolatie waarde

Wij werken met pir isolatie materiaal. Doordat wij werken met pir isolatie zijn wij variabel in de isolatie waarde. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat uw dakkapel perfect aansluit met de huidige isolatie waarde van uw woning.

 

A-merk materialen

Bij dakkapelselect werken wij enkel met a-merk materialen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw dakkapel jaren mee zal gaan.

 

Milieu vriendelijk

Het hele prefab systeem draait om milieu vriendelijkheid. Doordat er wordt gewerkt met prefab ontstaat er minder vrachtverkeer waardoor er ook minder uitstoot is.

 

 

Waarom een prefab dakkapel?

95 procent van de verkochte dakkapellen worden op de prefab manier geplaatst. Waarom? Omdat uw dakkapel precies het zelfde is als een ’traditionele dakkapel’ alleen dan binnen 1 werkdag geplaatst! Hierdoor is de keuze vrij simpel gemaakt.

Doordat de dakkapel binnen één dag wordt geplaatst heeft u maar 1 dag last van alle werkzaamheden rond om uw huis. Nadat wij de dakkapel hebben geplaatst hoeft u alleen de afwerking en de inrichting nog te doen.

Een prefab dakkapel kan in iedere ruimte van toepassing zijn, zo kunt u uw zolder willen vergroten maar ook een slaapkamer of zelfs een badkamer!

Prefab dakkapel

Prefab dakkapel VS opbouw dakkapel

Waarom een prefab dakkapel en geen traditionele dakkapel?

Dit heeft met veel redenen te maken. Een traditionele dakkapel moet op locatie in elkaar worden gezet. Dit zorgt vaak voor veel overlast rond om uw woning, vaak duurt de installatie ook meer dan twee dagen.

Dit is bij een prefab dakkapel het tegenovergestelde, deze dakkapel is binnen één werkdag geïnstalleerd. 

TIP: Wij bieden ook de mogelijkheid om uw dakkapel op traditionele manier te laten bouwen. Het bouwen van een traditionele dakkapel doen we enkel nog bij situaties waar het niet mogelijk is om met de hijskraan te komen.

Offerte: Wilt u advies op maat voor uw prefab dakkapel? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebben de buren last bij het plaatsen van een prefab dakkapel

Het is verstandig om de buren te informeren dat er een dakkapel wordt geplaatst. Zo komen uw buren niet voor een verassing te staan. U dient rekening te houden met de volgende punten:

  • Parkeer plekken voor de monteurs
  • Genoeg ruimte voor de kraan
  • In de ochtend zal er lawaai ontstaan doordat wij het dak moeten openmaken.
Dakkapel prefab

Hoe kan ik de kosten van mijn prefab dakkapel verminderen

Wanneer u voor een dakkapel gaat is dit een flinke uitgave. Echter kunt u de kosten van uw prefab dakkapel drukken.

Zo kunt u besparen op het afwerkingsmateriaal, door te kiezen tussen keralit of trespa. Wanneer u voor een trespa afwerking gaat bent u altijd goedkoper uit dan wanneer u voor keralit kiest.

Ook denken wij graag met u mee. Zo kunnen wij bijvoorbeeld al wel alle voorbereidingen maken voor een zonnescherm maar hoeft u het zonnescherm nog niet in een keer af te nemen.

Dit geldt ook met de voorbereiding op zonnepanelen. Wanneer u een dakkapel met zonnepanelen wilt, maar u wilt de zonnepanelen later plaatsen, kunnen wij hier ook rekening mee houden! Zo zorgen wij voor een verstevigd dak geschikt voor zonnepanelen.

Hoe wordt een prefab dakkapel geplaatst

Wanneer wij bij u langs zijn geweest om alles in te meten kunnen wij aan de slag, zo bouwen wij de dakkapel volledig kant en klaar op bij ons in de werkplaats.

Wanneer de dakkapel gereed is zal deze getransporteerd worden naar uw woning. Wanneer de dakkapel is aangekomen, hebben wij de uitsparing in uw dak al voorzien.

Wanneer de dakkapel op locatie is aangekomen zal de dakkapel naar het dak worden gehesen.

Dan maken wij een versteviging onder aan de dakkapel en in uw dak, zodat wij de dakkapel definitief vast kunnen zetten bij u op de woning.

Hierna begint de afwerking, zo timmeren wij de binnen kant netjes af en sluiten wij de buitenkant netjes aan op het dak.

Kosten: Benieuwd wat de kosten zijn voor  uw dakkapel? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke prefab dakkapellen plaatsen wij

Wij bieden 3 verschillende modellen dakkapellen:

  1. Dakkapel met plat dak
  2. Dakkapel met schuindak
  3. Dakkapel met verlengde nok

Zie hier onder de 3 modellen afgebeeld aan de hand van de nummering.

3 prefab dakkapellen

In welke afwerking kan ik mijn prefab dakkapel krijgen

Wij kunnen uw dakkapel op 3 verschillende manieren afwerken. Zo kan dit met keralit of trespa platen. Maar ook kunt u kiezen voor een zinken of aluminium buitenkant. Dit zien wij vaak terug komen bij moderne woningen.

Ook zien wij steeds meer antraciet dakkapellen, of een zwarte dakkapel. Deze 2 kleuren zorgen ervoor dat uw dakkapel erg modern oogt. Bent u ook opzoek naar een moderne dakkapel? Bekijk dan onze pagina: Dakkapel modern. Hier vindt u alles over moderne dakkapellen.

Hoge kwaliteit materialen voor uw prefab dakkapel

Wij zijn van mening dat een dakkapel van kwaliteit moet zijn, u koopt namelijk een dakkapel niet voor de korte termijn.

Daarom kiezen wij van dakkapelselect altijd voor hoogwaardige materialen. Deze materialen worden op een vakkundige manier verwerkt in uw dakkapel waardoor u een hoge kwaliteit dakkapel krijgt. Hierdoor kunnen wij ook hoge garanties geven en staan wij achter onze producten.

Maximale isolatie waarde prefab dakkapel

Wij maken gebruik van pir isolatie. Met deze pir isolatie kunnen wij variabele isolatie waarde aanbieden. Hierdoor sluit de dakkapel perfect aan op uw woning.

Belangrijk: Het is belangrijk dat de dakkapel perfect aansluit op uw dak. Wanneer dit niet 1 0p 1 aansluit kan hier een koude brug worden gecreëerd.

benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag advies!

Garantie prefab dakkapel

Doordat wij gebruik maken van hoge kwaliteit materialen en wij onze dakkapellen op een professionele manier plaatsen kunnen wij hoge garantie voorwaarden geven.

Zo bieden wij:

  • 15 jaar garantie op de constructie
  • 10 jaar garantie op de kozijnen
  • 10 jaar garantie op de dakbedekking

Proces prefab dakkapel

Wanneer u een offerte bij ons aanvraagt bespreken wij graag alle wensen met u!

Indien u akkoord bent met de offerte komen wij langs om alles in te meten.

Wanneer het toch blijkt dat de situatie zich anders voordoet dan er is besproken zal de offerte worden aangepast in overleg met u. U zult dus nooit voor verassingen komen te staan.

Wanneer de prefab dakkapel definitief akkoord is zullen wij de dakkapel gaan bouwen in onze eigen werkplaats.

Als dit proces klaar is kunnen wij de dakkapel bij u thuis installeren.