Team dakkapel

Team dakkapel select is een ervaren team van dakkapelbouwers. Wij maken hoogwaardige dakkapellen en ontzorgen u als klant graag van a tot z.

Met onze A-kwaliteit prefab materialen kunnen wij uw woning binnen één dag voorzien van extra woonruimte!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt hier onder uw gegevens invullen, wij zullen binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opnemen!

Team dakkapel select specialiteiten

 

Wij beschikken over veel specialiteiten en a kwaliteit materialen waar wij mee mogen werken. Dit komt door de vele jaren ervaring in de dakkapel bouw.

U kunt hier voordeel mee doen door enkel een dakkapel offerte aan te vragen. In onze offerte staan duidelijk alle specificaties beschreven over de dakkapellen. Aan de hand hiervan ziet u van welk materiaal de dakkapel gemaakt wordt en kunt u een goed vergelijk doen.

  • Team dakkapel select is ervaren op het gebied van het bouwen van dakkapellen. Wij garanderen een hoge kwaliteit en voorzien u binnen één dag van extra woonruimte
  • Team dakkapel select gebruikt alleen grondig geteste A-kwaliteit materialen, zodat de beste dakkapel voor u geplaatst kan worden tegen een redelijke prijs.
  • Team Dakkapel Select biedt maatwerk en zal u altijd op de beste manier helpen
  • Team Dakkapel Select heeft een enthousiaste klantvriendelijke aanpak, waardoor al uw vragen beantwoord worden
  • Team Dakkapel Select ontzorgt u als klant graag van a tot z! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Wij kijken uit naar een samenwerking met u om de mooiste dakkapellen te bouwen! Team Dakkapel Select: Een team van Ervaring en Kwaliteit.

Vraag nu een offerte aan en laat ons u helpen uw droomdakkapel te realiseren!

Team dakkapel

Oplevertijd van het team dakkapel select

Wanneer u een prefab dakkapel wilt ziet het proces er als volgt uit:

Offerte aanvraag. Indien u een offerte aanvraagt krijgt u binnen 24 reactie van ons en meestal ook een passende offerte.

Offerte akkoord. Indien u akkoord bent met de voorgeschreven offerte komen wij inmeten. Indien wij in de buurt zijn proberen wij de zelfde dag nog langs te komen! Anders kan dit maximaal 5 tot 7 werkdagen duren.

Inmeten + definitief akkoord. Wanneer wij op locatie zijn om in te meten en alles is volledig naar uw wens kunt u definitief akkoord geven.

Planning + productie + plaatsen. Wanneer alles akkoord is kunnen wij de onderdelen gaan bestellen en kan de dakkapel zo snel mogelijk in productie worden gezet. Nadat de dakkapel is geproduceerd kan de dakkapel worden geplaatst. Vanaf het moment dat er akkoord is gegeven tot plaatsing van de dakkapel bedraagt dit circa 15 weken.

Wilt u de dakkapel met spoed laten plaatsen of enkel een prefab dakkapel afnemen bij ons? Dat kan! Wij denken graag samen in oplossingen. Vraag een dakkapel offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij staan altijd klaar voor een uitdaging!